Ötkor kel, takarít a börtönben a világhírű színésznő

Horizontal ARRIVAL COURTHOUSE
Actress Lori Loughlin (C) arrives at the court to appear before Judge M. Page Kelley to face charge for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Megkezdte kéthónapos börtönbüntetését a vesztegetés miatt elítélt Lori Loughlin, az is kiderült, hogy milyen körülmények között telnek majd a mindennapjai.
Vágólapra másolva!

Felicity Huffman mellett a Bír-lak egykori színésznője, Lori Loughlin is belekeveredett az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányba, vesztegetésért két hónap börtönre ítélték. A büntetését legkésőbb november 19-én kellett volna megkezdenie, de inkább már október 30-án bevonult, azt reméli, hogy – jó magaviselet esetén – karácsonyra már otthon lehet.

Lori Loughlin a bíróságra menet Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Loughlin a kaliforniai Dublinban, a nem túl szigorú FCI Dublinban tölti a büntetését, de azért komoly szabályrendszert kell betartania, legalábbis az eddigi életéhez képest mindenképp nagy változásra számíthat.

A TMZ szerint az ébresztő mindennap hajnali ötkor van, a takarodó pedig este kilenckor: ha valaki elalszik, kihagyja az étkezési időt, netán nem takarítja rendszeresen a saját celláját, az retorzióra számíthat.

Az elítéltek számára kötelező valamilyen munkát, főzést, mosogatást, takarítást vállalni, de persze van lehetőség szabadidős programokra, kosárlabdázásra, röplabdázásra, pingpongozásra is. A rabok a rádiócsatornák mellett saját, jóváhagyott zenéiket is hallgathatják, és tévét is nézhetnek, de csak azt az egy csatornát, amit épp beállítanak nekik az őrök.