Curtis rejtélyes eltűnése teljesen felbolygatta a Sztárban sztár elődöntőjét

curtis sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Hat produkció után Szabó Ádám és Vastag Csaba 80-80 ponttal állt, Tóth Andi pedig 79-et kapott, így kialakult a Sztárban sztár döntős mezőnye. A show elejét ellopta egy olyan versenyző, aki meg sem jelent, a visszatérők különversenyét pedig Opitz Barbi nyerte. 
Vágólapra másolva!

Az idei utolsó előtti Sztárban sztár-adás azzal kezdődött, hogy Till Attila közölte, hogy Curtist nem látták a napi próbán, meg sem jelent a stúdióban. Minden tévézőnek eszébe juthatott ekkor, hogy a rapper korábban már többször eljátszotta a magyarázat nélküli eltűnést Majkával és az együttesükkel, ez vezetett zajos szakításukhoz, egy többhetes botrányhoz.

Mivel vasárnap 19.35-ig sem tűnt fel a stúdió környékén a rapper, aki állítólag már letette a drogot, Till Attila bejelentette, hogy Curtis kiesett. Ezzel – fél óra után – kialakult a finálé mezőnye, meg is lett a három döntős.

Van női döntős, Tóth Andi ott lesz a fináléban TV2

„Kisfiam... bármi is lesz ebben az életben, anyukádnál és nálam soha senki nem fog szeretni jobban" – írta Curtis Instagram-oldalára egy gyerekével készült közös kép mellé, nagyjából akkor, amikor épp indult a TV2 vasárnap esti show-ja. Az érzelmes hangulatú posztban semmiféle magyarázatot nem adott arra, miért nem ment el a legnézettebb tévéműsor felvételére. Tilla ígérete szerint Curtis még felléphet a nagydöntőben, jövő vasárnap, ha megbocsát neki a TV2-es produkció, de akkor már nem lesz tétje.

Ezúttal is nagy show-t láttunk TV2

Hat produkció után Szabó Ádám és Vastag Csaba 80-80 ponttal állt, Tóth Andi pedig 79-et kapott. Az összesített versenypontok alapján kicsit elhúzott előbbi, az egyetlen állva maradt női versenyző pedig feljött a második helyre, holtversenyben. Alább pár videó, elsőnek Vastag Csaba Gipsy Kings-hangulatban:

Vicces volt Szabó Ádám a fiatal Szandiként, a Nyugi, dokival:

Tóth Andinak Beyoncé jutott ezen az estén:

Mint kiderült, Fésűs Nelly is elkapta a koronavírust – jelentette be Till Attila, amikor a már kiesettek produkciói következtek. A műsorvezető tudomása szerint jól van, a körülményekhez képest. Fésűs Nelly lelkesen készült pedig a mai, tét nélküli produkcióra, meg akarta mutatni, hogy nem érdemelte meg a korai kiesést, ő volt ugyanis az első búcsúzó sok héttel ezelőtt. Instagram-oldalán még nem informálta állapotáról követőit.

Ezen az estén különdíjat is osztott a TV2 a Sztárban sztár visszatérő énekesei között. Heten voltak, akik extra produkcióval jöttek vissza a show-ba ezen az estén, Pálmai Anna és a Pély Barna nem nyűgözték le annyira a tévézőket, ők végeztek a speciális lista végén. A zsűri által ajnározott Miss Mood a visszatérők versenyében harmadik lett, Horváth Boldi második, Opitz Barbi kapta a különdíjat, a kétfős, kétéjszakás wellnessüdülést. Nagyon örült, de nem tudta elmondani a műsorban, hogy kivel megy majd. Az összes kiesővel jövő héten még találkozhatnak a nézők, közös produkciók lesznek a fináléban. Fésűs Nelly alighanem abból is kimarad, ha a kéthetes karantént nézzük.

Így tért vissza Péter Szabó Szilvia:

Miss Modd, mint Zoltán Erika:

Prince-ként bukkant fel Molnár Tamás:

„Atyaég, csodálatos este volt... Nem tudnék dönteni, le a kalappal!" – lelkendezett a végén Köllő Babett. „Ti vagytok a legjobb finiselők. Valamit össze tudtok rántani az utolsó pillanatban" – elmélkedett Bereczki, aki azt szeretné, ha nő nyerne, azaz Tóth Andinak drukkol. Papp Szabi is dicsérte őket, Kökény Attila a rengeteg munkát emelte ki. „Mindhárman nyertesek vagyok" – összegezte az elődöntőt.

Végül lezárult a harmadik körös szavazás is, az elődöntőt Szabó Ádám nyerte, ezzel némi előnnyel indul majd a jövő heti fináléban. Eddig minden Sztárban sztárt férfi előadó nyert, jövő héten kiderül, hogy Tóth Andinak sikerül-e megtörnie ezt a szériát.

Az adás után a Sztárban sztár Facebook-oldalán megjelent két videó, ahol Curtis felkészülését mutatták meg a vasárnap esti adásra. A rapper Sub Bass Monsterként és a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán Józsefként lépett volna színpadra, utóbbira Köllő Babett készítette fel.