A Dancing with the Stars venezuelai származású versenyzője két héttel édesanyja elvesztése után szombat este kitáncolta magából a fájdalmát.

"Édesanyám is azt akarná, hogy tovább versenyezzek. Azt mondaná, hogy menjek és csináljam tovább. Tudom és a szívemben érzem, hogy büszke lenne rám" - mondta a Ripostnak a show után. "Biztos vagyok benne, hogy az édesanyja nagyon büszke lenne Gabyra, aki szerintem a legjobb táncos volt ma este" - dicsérte meg a partnerét Andrei Mangra.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A színésznő arról is beszélt, hogy gyerekként sokat szenvedett a diszlexiája miatt. "Mindenkinek van egy története. De amit felnőtt koromig nem ismertem fel, hogy diszlexiás vagyok. Gyerekkoromban gondban voltam a betűkkel, számokkal, az egész egy nagy zűrzavar volt számomra. 10 éves voltam ekkor, és éreztem, hogy valami nincs rendben, de nem tudtam, hogy a problémának, amivel küzdök, neve is van. Sok tanárom és tanárnőm megalázott, a szüleim sem értettek meg. Nem szerettem iskolába járni, mert nem tudtam beilleszkedni. Azt hittem, azért, mert buta vagyok" - árulta el.