Curtis visszatér a Sztárban sztárba, de ennek nem mindenki örül

Sztárban sztár, Curtis, 3. adás, Köllő Babett
Vágólapra másolva!
A fináléban még ott lehet Curtis, aki vasárnap kisebb botrányt okozott azzal, hogy nem jelent meg a TV2 show-jában, a Sztárban sztárban. Itt megtudhatja, mennyi pénzt bukott Curtis ezzel az akcióval. 
Vágólapra másolva!

A Blikk szerint csütörtökön Horváth Charlie 73. születésnapi koncertjén még remekül érezte magát Curtis, bulizott, ám másnap nem jelent meg a Sztárban sztár főpróbáján, azaz már pénteken gondok voltak. A vasárnapi élő adás kezdete előtt szűkszavú üzenetben jelezte a produkció munkatársainak, nem érkezik meg.

Curtis a 3. adásban, Köllő Babett mellett Forrás: TV2 Sajtószoba

Kökény Attila zsűritag mentegette: „Lehet, hogy az előző heti produkció után, amikor Zoránt énekelt, érzelmi hullámvölgybe került. Az édesapja nagyon fontos ember volt a számára, és emellett is sok minden van körülötte, elvált, ott a pici gyereke. Valószínűleg feltörtek azok az érzelmek, amik egész gyerekkora óta nyomják a lelkét."

Hosszú volt az éjszaka?

Tóth Gabi nem írta le a nevét, de posztja időzítése talán nem véletlen. „Amióta a szakmában vagyok én inkább bevállaltam, hogy az őszinteségemmel támadási felületet adok magamnak. és ezáltal megosztó leszek... mert nem tudok hazudni. Közben pedig vannak, akik egy egész szakmát b@sznak át szemrebbenés nélkül. Felhasználják a tragédiájukat, miközben lerí, hogy 'haver, hosszú volt az éjszaka.' Learatják a babérokat, esélyt kapnak szakmailag... aztán megint kapnak egy esélyt.. nem is akármilyet... nem is keveset."

„Lehetnék én még magasabban, ha nekem is megírják a szövegeimet szakemberek... de nekem ez nem megy! És amikor egy ország döbben rá, hogy valaki megállás nélkül hazudik kifele, na, akkor még erősebben érzem, hogy nem csesztem én el semmit! Sőt! Az pedig életem legjobb döntése, hogy ha ingyen is volt 1-1 gramm, akkor is tudtam nemet mondani... igaz, hogy nem lettek menő barijaim" – írta posztjában.

De mennyit bukott Curtis azzal, hogy pihent pár napot, és nem ment el a show-ba? Innen kiderül.