Hamarosan eldől, börtönbe kerül-e Aurelio

Aurelio
Vágólapra másolva!
Már nem jár Budapestre, kerülik az emberek, mondta a TV2 Tényeknek.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, az Aurelio néven ismert realitycelebet 2019 novemberében bűnösnek találta a bíróság emberrablási ügyében, négy évet kapott, de mivel volt előtte egy 14 hónapos felfüggesztett büntetése, összesítve 5 év 2 hónap letöltendő börtön vár rá. A vádlott és ügyvédje fellebbezett, a másodfokú döntés december 2-re várható.

Aurelio Instagram

A Tényekben Aurelio hol higgadtan, hol zokogva, megtörten nyilatkozta, hogy nagyon hisz a magyar igazságszolgáltatásban, de lehet, hogy „kiugrik a vonat elé." Mint mondta, ő nem bűnöző, „csak egy gyerek, aki elvesztette az apját." Alig jár Budapestre, nem szeretne semmibe sem belekeveredni.

„Nem tartom magam bűnösnek... a három pofonon kívül nem volt semmi történés" – emlékezett, azaz az emberrablást tagadja. Szerinte 2,5 millió forintot kértek tőle a tanúk, ha ezt kifizeti, nincs ügy, mert mellette vallanak.

Úgy érzi, régen nagyon szerették az emberek, most utálják. „Háromszor jártam a tizediket, akkor miért van nekem autóm, miért van nekem bármim is?" – próbált olvasni a gondolatukban. „Nem tudják feldolgozni, hogy ebből a hülyéből lett valaki" – morfondírozott a volt realityceleb.