Megvan, mikor rajtol a Nicsak, ki vagyok? a TV2-n

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
A Nicsak, kivagyok? második évadában ezúttal is négy új maszk mutatkozik be minden adásban, a szereplők három körben adnak elő produkciókat.
Vágólapra másolva!

A fellépőket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni a két sztárcsapatnak. Kajdi Csaba és Ábel Anita végre kedvükre zrikálhatják egymást, ugyanis ellenfelek lesznek a Nicsak, ki vagyok? második évadában. Ábel Anita csapatát erősíti majd Csonka András és Király Viktor, míg Kajdi Csaba és Pápai Joci mellett Mádai Vivien tűnik fel a hamarosan induló műsorban.

Király Viktor a Nicsak, ki vagyok?, első évadjában TV2

Minden adásban három teljesen különböző előadással készülnek a szereplők, de nem mindegyikük adhatja elő minden produkcióját, ugyanis a két sztárcsapat körönként egyvalakit leleplez. Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akit a sztárcsapatok megneveznek. Az adás végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta.

Visszatérnek régiek is

A műsor újdonsága lesz az úgynevezett „szuperképesség", amely a szereplők egy-egy érdekes hobbiját, ügyességét mutatja be, ezzel segítve a sztárcsapatok feladatát: azaz kitalálni, kit rejt a maszk.

A döntőben további meglepetések várnak majd a nézőkre, visszatérnek ugyanis az első évad karakterei, akik duettet énekelnek a döntősökkel. És hogy kik bújnak meg a maszk mögött? Színészek, énekesek, sportolók, műsorvezetők egyaránt. Egy biztos: óriási döbbenet vár mindazokra, akik követik majd a műsort. A műsorvezető Till Attila.