Lori Loughlin is belekeveredett az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányba, vesztegetésért két hónap börtönre ítélték. Csak pár napja van benn, de rettentően szenved. 

Felicity Huffman mellett a Bír-lak egykori színésznője, Lori Loughlin is belekeveredett a felvételi botrányba, vesztegetésért két hónapot kapott. A büntetését legkésőbb november 19-én kellett volna megkezdenie, de inkább már október 30-án bevonult, azt reméli, hogy – jó magaviselet esetén – karácsonyra már otthon lehet. Loughlin a kaliforniai Dublinban, a nem túl szigorú FCI Dublinban tölti a büntetését, de ott is komoly a szabályrendszer.

Egy 2019-es bírósági tárgyalás utánForrás: AFP/Joseph Prezioso

Egy ismerőse a US Magazine-nak nyialtkoza elmondta, hogy Lori Loughlin lelkileg nagyon erős volt, amikor bekerült a börtönbe, de pár nap alatt sokat veszített hitéből, magabiztosságából. Állítólag folyamatos félelemben él, és attól tart, hogy valami szörnyű dolog történik majd vele.

Arra is sokat gondol, hogy mi lesz, ha meghosszabbítják a büntetését, és nem töltheti a karácsonyt a családjával. Eredetileg a kalifornia, Victorville-i börtönben szerette volna letölteni a két hónapot, de a Dublin állítólag jobbban áll a COVID-fertőzöttséget tekintve, így inkább oda került. 

A témáról a cikk alatt olvashta bővebben.