Borzalmas dolog fog történni! - Szenved és retteg a börtönbe zárt színésznő

Lori Loughlin back in court for college admission scandal Horizontal
Actress Lori Loughlin and husband Mossimo Giannulli exit the Boston Federal Court house after a pre-trial hearing with Magistrate Judge Kelley at the John Joseph Moakley US Courthouse in Boston on August 27, 2019. - Loughlin and Giannulli are charged with conspiracy to commit mail and wire fraud and conspiracy to commit money laundering in the college admissions scandal. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Lori Loughlin is belekeveredett az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányba, vesztegetésért két hónap börtönre ítélték. Csak pár napja van benn, de rettentően szenved. 
Vágólapra másolva!

Felicity Huffman mellett a Bír-lak egykori színésznője, Lori Loughlin is belekeveredett a felvételi botrányba, vesztegetésért két hónapot kapott. A büntetését legkésőbb november 19-én kellett volna megkezdenie, de inkább már október 30-án bevonult, azt reméli, hogy – jó magaviselet esetén – karácsonyra már otthon lehet. Loughlin a kaliforniai Dublinban, a nem túl szigorú FCI Dublinban tölti a büntetését, de ott is komoly a szabályrendszer.

Egy 2019-es bírósági tárgyalás után Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Egy ismerőse a US Magazine-nak nyialtkoza elmondta, hogy Lori Loughlin lelkileg nagyon erős volt, amikor bekerült a börtönbe, de pár nap alatt sokat veszített hitéből, magabiztosságából. Állítólag folyamatos félelemben él, és attól tart, hogy valami szörnyű dolog történik majd vele.

Arra is sokat gondol, hogy mi lesz, ha meghosszabbítják a büntetését, és nem töltheti a karácsonyt a családjával. Eredetileg a kalifornia, Victorville-i börtönben szerette volna letölteni a két hónapot, de a Dublin állítólag jobbban áll a COVID-fertőzöttséget tekintve, így inkább oda került.

A témáról a cikk alatt olvashta bővebben.