Miley Cyrus egy friss interjúban arról mesélt, hogy miként lép tovább az őt ért traumák, többek között a válása és a nagyanyja halála után.

Miley Cyrus egy skandináv talkshow, a Skavlan vendége volt, ott mesélt többek között arról is, hogy miként dolgozza fel a traumákat, a gyászt. Nincs ugyanis könnyű időszak mögötte: 2018-ban leégett a malibui háza, tavaly szakítottak a férjével, Liam Hemsworthszel, idén pedig szeretett nagyanyja halt meg.

Az énekesnő látszólag mindenen hamar továbblépett, de szerinte a társadalom megbélyegzi, hidegnek gondolja azokat a nőket, akik így tesznek egy krízishelyzet után – miközben ez is egy módja lehet a feldolgozásnak.

Miley CyrusForrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Sosem siránkoztam sokáig a dolgok felett, de nem azért, mert hideg lettem volna, vagy megpróbáltam volna elkerülni valamilyen érzést: egyszerűen azért, mert úgysem tudtam változtatni azon, ami megtörtént. Inkább olyasmire koncentráltam mindig, amit tudok irányítani, máskülönben csapdában érezném magam" – magyarázta Cyrus.

"A mozgás által gyógyulok. Azzal gyógyulok, hogy utazom, és új emberekkel találkozom. Mert ha elvesztesz egy embert, egy másik belép az életedbe" – tette hozzá. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt: