Féltékenység és széttárt lábak a TV2 show-jában

Vágólapra másolva!
A Dancing with the Starsba visszatért egy koronavírusból felgyógyult versenyző, de egy páros egyben ki is esett a fertőzés miatt: Tóth Dávid és Lissák Laura nem léphetett fel ezen a héten. A show-tól ezúttal Noszály Sándor és Mikes Anna búcsúzott. 
Vágólapra másolva!

Tóth Dávidnak is pozitív lett a koronavírustesztje, derült ki a szombat esti adás elején. Az Exatlonban is látott sportoló videón jelentkezett be. „Már sokkal jobban vagyok, pár napig volt hőemelkedésem és fejfájásom. Sajnálom, hogy nem lehetek ott, nagyon furcsa érzés tévéből követni az eseményeket. Mindenkinek sok sikert kívánok... bárcsak ott lennék!" – mondta.

Pásztor Annáék kezdték a show-t, a nyolcvanas évek végének nagy sikerére, a Lambadára táncoltak. Ördög Nóra elképesztően energikusnak tartotta az előadást, Molnár Andi géppuskalábakat emlegetett igen lelkesen. „A metamorfózist elképzeled, magara aggatod és átlényegülsz. Lehet, hogy latin senorita leszek" – viccelődött a fellépés után az énekesnő. Csak Ördög Nóra adott kilencest, a többi zsűritag tízet, így 39 ponttal nyitottak - ilyen még nem volt, természetesen örült nagyon a páros.

Másodiknak Gelencsér Timiék érkeztek, a volt szépségkirálynőről lehetett tudni, hogy remekül mozog, most sem okoztak csalódást, 38 ponttal zártak. A Mokka műsorvezetője, Istenes László és táncpartnere jött, előbbi sérülés miatt alig tudott próbálni, másfél nap jutott erre. Mint elmondta az adásban, nem volt olyan opció, hogy kihagy egy hetet, mert sérülés miatt nem lehet ilyet tenni a műsorban (a korona más helyzet, volt már páros, amely onnan jött vissza). A Boney M együttes Daddy Cool című slágerére diszkóztak egyet, ügyesek voltak, 34 pont lett a jussuk.

„Az Oscar-díjat neked adom! De tánc szempontból egy helyben topogunk, de a szenvedély megvan" – elemezte Ördög Nóra Noszályék produkcióját. A volt teniszező és Mikes Anna egy féltékenységi drámát adtak elő showtánc formában: azzal kezdődött a sztori, hogy a nő talál egy idegen női fehérneműt otthon. Általános vélemény volt a zsűri részéről, hogy több volt Noszály Sándor részéről a színészet, mint a tánc, de ez belefér egy tévéshow-ba. Ők is 34 pontot szereztek.

38 pontot kaptak Détár Enikőék is, ők korábban már nyertek hetet a Dancing with the Starsban. Győrfi Dániel és Stana Alexandra volt soron, a Europe együttes nagy slágerére, a Final Coutndown-ra táncoltak: „a harciasság közel áll hozzám, a testtel harcoltam, míg készületem a produkcióra" – mondta Győrfi. A zsűriből jött nyolcas is, tízes is, 36-ot szereztek. Stana szerint ez jó, örül, hogy partnere új oldalát mutatta meg.

Újabb világsláger jött, az A-ha együttestől a Take on me, amelyre mindenki bulizott, aki a nyolcvanas években volt fiatal. Horváth Tamásék előadását nagyon szórakoztatónak tartotta Molnár Andi, de látott hibákat, Schiffer Miklós viszont több táncot látott most a párostól, mint egy hete. „Energiánk bőven van még, sok kalandot szeretnénk megélni. Mindig próbálom önmagam megugrani" – lelkesedett Molnár. Itt is 36 lett a vége, ugyanúgy jött nyolcas és tízes is a zsűritől.

Osvárt Andrea és partnere viszont negyven pontot kapott, ilyen nem volt még a show hazai történetében: „Az akaraterő, az energia segített, és jót tett, hogy ki tudtam pihenni magam" – lihegte lelkesen a vírus után visszatérő színésznő a produkció után.

TV2

Kováts Gergely Csanád szerint bravúros volt a végén érkezett Gabriela Spanic, és látszott rajta, hogy színésznő. Molnár Andi úgy vélte, hogy ebben az argentin tangóban gyönyörűen kivitelezett mozdulatok voltak, annak különösen örült, hogy nem sérült meg senki. „Szenvedélyes vagyok... mindent vagy semmit! Mindent megélek, a jót, a rosszat, ez a tanulási folyamat része" – magyarázta a színésznő, 37 ponttal zártak, ezzel a zsűrinél az ötödik helyre kerültek.

A végén Istenes Lászlóék és Noszály Sándorék voltak a kieső helyeken, végül Mikes Anna és a teniszező búcsúzott. "Én boldog vagyok, egészség van, szuper a csapat... Büszke vagyok, hogy Sanyit megtanítottam pár táncra" - mondt a a táncosnő.