Nem fogja elhinni, de ezek a magyar sztárok szerelmesek voltak egymásba!

Molnár Anikó, Zimány Linda, Majka, Kiss Ramóna
Vágólapra másolva!
Nemrég derült ki, hogy Molnár Anikó és Császár Előd egy párt alkotott: húsz éve alakult ki köztük szerelem, amit hosszú ideig titkoltak. A hír sokakat meglepett, de más olyan párosok is vannak a magyar sztárvilágban, kiknek kapcsolatán ma már nagyon meglepődünk: Majka feleségül akarta venni Kiss Ramónát, Hajdú Péter és Ábel Anita valamikor a 2000-es évek elején jártak, Zimány Linda pedig Kefirrel képzelte el az életét.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó és Császár Előd

A LifeTV Vacsorakirály című műsorában derült ki nemrég, hogy az aktuális hét vacsoravendégeinek két tagja egykor egy párt alkotott. Császár Előd a vacsora végén elárulta a többieknek, hogy az egykori Nagy Ő-vel nagyon jól ismerik egymást, 23 éve több is volt köztük, mint barátság.

Molnár Anikó - Instagram

A műsorban elmesélte, hogy szúrta ki Molnár Anikót egy szórakozóhelyen a többiek közül, majd a részletekről faggatták a többiek. "Nagyon-nagyon jóban voltunk, nagyon sokáig. Rengeteget playstationöztünk, és nagyon jó haverok maradtunk utána is. (...) Igen. Jártunk. (...) Az volt benne a legjobb, hogy nemcsak csajként volt velem jóban, hanem nagyon jó haverok is voltunk. És ez fontos dolog volt" - árulta el, hozzátéve, hogy a szakításuk oka ő volt. "Ő is nagyon szeretett volna szeretve lenni, én is, de valahogy ez nem volt kompatibilis" - mondta.

Majka és Kiss Ramóna

A TV2 műsorvezetői korábban, hosszas titkolózás után vállalták fel kapcsolatukat, majd egy évig voltak együtt. "Azt éreztem, hogy minden pillanatot vele akarok tölteni, és én, aki világéletemben nem voltam féltékeny típus, Ramira nagyon féltékeny lettem" - írta róla Majka, sőt, úgy tudni, akkoriban a kezét is megkérte, feleségül akarta venni.

Forrás: TV2, Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A rapper több magyar hírességgel is együtt volt, járt például Fresh Andival és Debreczeni Zitával is, végül Dundika mellett kötött ki, akitől már két fia született.

Zimány Linda és Kefir

Zimány Linda még csak 15 éves volt, amikor egy klipforgatáson megismerte az énekest, akivel gyorsan egymásba is szerettek. "Mindenben én voltam neki az első, hiszen 15 éves korától együtt voltunk, 5 évig tartott a szerelmünk. Nem álltattam magam, már kezdettől fogva tudtam, hogy mi nem együtt fogjuk leélni az életünket, hiszen Linda még nagyon fiatal" - mesélte róla a V-Tech énekese.

Forrás: Zimány Linda - Instagram

A modell azóta járt többek közt Bódi Sylvi testvérével, majd egy időben Zentai Márk barátnője is volt, Kefir pedig nemrég titokban elvette feleségül barátnőjét, Mariannt.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!