Tóth Andi és Szabó Ádám számára valóságos érzelmi hullámvasút volt a Sztárban Sztár, hiszen nem sokkal a show kezdete előtt szakítottak. Végül az énekes győzött, de nem tud felhőtlenül örülni a sikernek.

"Egyértelmű, hogy Andi örökre az életem része marad. Akkor is boldog lettem volna, ha ő nyer, hiszen elképesztően tehetséges. Ezért nem tudok százszázalékosan örülni ennek győzelemnek, ennek a díjnak, hiszen ő is megérdemelte volna. Nagyon örülök, hogy őt közelről is ismerhetem, de jobb lett volna, ha ő és Vastag Csabi vagy én és Csabi állunk ott a végső döntés pillanatában. Ez így elég furcsa helyzet volt" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: Szabó Ádám/Instagram

Az énekes elárulta, hogy a műsor óta rengeteg üzenetet kap, és sok intim képet is küldenek neki. "Rettenet sok üzenetet kapok, ez való igaz. Sőt, sok erotikus képet is. Alapvetően nyitott lennék egy románcra, bár most úgy érzem, a munka a legfontosabb, természetesen nekem is szükségem van egy párkapcsolatra, egy társa. Ismerkedni, barátkozni, ismerkedni szívesen eljárok, de nem erőltetem. Előbb vagy utóbb betoppan a szerelem" - tette hozzá.