Majka: A tüdőm fáj, néha szúr, kaptam egy zsák gyógyszert

Majka
Vágólapra másolva!
Nagyon fáradékony, sokat próbál aludni a TV2 műsorvezetője. A gyerekektől nem tudnak, és nem akarnak elzárkózni.
Vágólapra másolva!

Majka szerdán is bejelentkezett a YouTube-on, hazaengedték a kórházból. „Jobban voltam tegnap, mint ma. Erőtlen vagyok, bejelentkezni sem volt kedvem, fáradt vagyok... de jók lettek az eredményeim, az orvosok megkegyelmeztek, hazajöhettem a gyerekem születésnapjára. Ez fontos volt nekem, fel is köszöntöttem. Marci fiam kilenc éves." – mondta.

Majka már otthon YouTube

Élettársa is elkapta a koronavírust. „Hajni is COVID-os, de nem tudunk elzárkózni a gyerekektől, és az orvosok sem javasolták ezt. Nálam jobban senki nem félti őket... Kaptam egy zsák gyógyszert, ezt tolom jövő hétfőig, akkor megyek kontrollra. A tüdőm fáj, be is vagyok sz.rva picit. A kétoldali tüdőgyulladás azonban nem két hét, hanem három-négy hét, mire elmúlik" – aggódott.

A kórházban korán kellett kelni, mindig történt valami, ott elfáradt. A Dundika néven is ismert élettársa, Majoros Hajnalka reggel nem volt jól, neki sem ártana egy vizsgálat, véli a rapper-műsorvezető. „Az eredményeim jobbak, a jövő héten lesz újabb mellkas CT. Persze tartok tőle" – közölte a YouTube-on.