Hugh Grant is elkapta a koronavírust, egészen különös tünetei voltak

award Horizontal
English actor Hugh Grant poses on the red carpet prior to the 2020 Laureus World Sports Awards ceremony in Berlin on February 17, 2020. (Photo by Tobias SCHWARZ / AFP)
Vágólapra másolva!
Hugh Grant már februárban elkapta a koronavírust, aminek nála igen furcsa tünetei voltak – derült ki Stephen Colbert műsorából.
Vágólapra másolva!

Hugh Grant a The Late Show with Stephen Colbert vendége volt, ott beszélt először arról, hogy februárban ő és a felesége, Anna Eberstein is megfertőződött a koronavírussal.

Hugh Grant Forrás: AFP/Tobias Schwarz

A brit színész elmondta, hogy milyen tüneteket tapasztalt: először rettenetesen izzadni kezdett, majd úgy érezte, hogy a szemgolyója a háromszorosára dagadt, és mintha egy hatalmas ember, "egy olyan Harvey Weinstein-forma" ült volna a mellkasán - fogalmazott.

Akkor esett igazán pánikba, amikor lement az utcára, és nem érzett semmilyen illatot. "Elkezdtem virágokat szagolgatni, de semmi. Átváltottam a szemeteskukákra, aztán már idegenek hónalját is megszagoltam volna, annyira kétségbeestem. Végül hazamentem, közvetlenül az arcomba fújtam a feleségem parfümjét. Semmi illatot nem éreztem, viszont egy időre megvakultam" – mesélte. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt: