Ki sem tudott kelni az ágyból, 16 órákat aludt a TV2 koronavírusos sztárja

TÓTH DÁVID ÉS LISSÁK LAURA dancing with the stars 2020
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars-ban látott Tóth Dávidot nagyon legyengítette a koronavírus: ki sem tudott kelni az ágyból, tizenhat órákat aludt – de már jól van, készül a táncos vetélkedő szombati adására.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Tóth Dávid kihagyta a Dancing with the Stars legutóbbi adását, miután elkapta a koronavírust – most a tüneteiről, a betegség lefolyásáról mesélt a Ripostnak.

Tóth Dávid és Lissák Laura, Dancing with the Stars Forrás: TV2

"Influenzaszerű tüneteim voltak, így kezdődött minden. Azt hittem, megfáztam. Két napig hőemelkedésem volt, és kínzó fejfájás gyötört. Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor valami elképesztően durva levertség kerített a hatalmába, ki se tudtam mászni az ágyból, tizenhat órákat aludtam" – mondta az olimpikon, akinek rendre a szülei adták át az ajtóban az ebédet vagy a vacsorát.

Dávid azóta már jól van, táncpartnerével, Lissák Laurával nagyban készülnek a következő megmérettetésre a Dancing with the Stars-ban. "Tartottam tőle, hogy fáradékonyabb leszek, baj lesz az állóképességemmel, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Vitaminokat is szedtem persze, azok is sokat segítettek. Összességében nagyon örülök, hogy túl vagyok a betegségen, és újra a táncra koncentrálhatok" – magyarázta.