Majka

A rapper korábban elárulta, mi a jó kapcsolatuk alapja Dundikával, akivel azóta már két közös gyereket nevelnek. "A tartós kapcsolat egyik titka a jó szex, és nálunk ez megvan! No, és persze az sem elhanyagolható tényező, hogy valójában elég keveset vagyok otthon. Ez hibernálja a szerelmünket, ami remélem, évtizedekig tart majd" - mesélte.

Forrás: Instagram/majesz187

Korábban pedig azt is elárulta, 2013 környékén jártak Kiss Ramónával, akit feleségül is akart venni.  "Igencsak aktív 19 óra következett! Bizony: 19 óra! Egy napot töltöttünk el úgy, hogy aludtunk, felkeltünk szexelni, aztán ismét egy kis pihi, majd megint összefonódtunk. Imádtuk egymást!" - írta Majka.

Polgár Tünde

Szerepjátékkal dobja fel a szexet Polgár Tünde és férje, derült ki a LifeTV Bréking című műsorában nemrég. "Árpival szoktatok szerepjátékot játszani?" - hangzott a kérdés, a luxusfeleség pedig pironkodva csak ennyit mondott, hogy egy 22 éves kapcsolatba sok minden belefér.

Forrás: Instagram, Polgár Tünde

Pásztor Anna

Az énekesnő nemrég elárulta, hogy gyerekei születése után második tinédzserkorszakát élte. "Akkor jött az őrült lázadás, a mindent bepótolás. Ráadásul negyvenhat éves vagyok, ezzel még a kapuzárási pánik is megérkezett. Jött a színes haj, a piercingek, a második tinédzserkoromat éltem" - mondta Pásztor Anna, akin már a zenekara is észrevette a változást, hiszen, ahogy ő fogalmaz "habzó szájjal" beszélt éveken keresztül a szexről a rajongóinak.

Forrás: TV2

Éppen ezért úgy döntött, hogy túl sok volt már a szex, váltani fog. "Ezért komolyan el kellett gondolkodnom.

Nem mondom, mert nem tudom megígérni, hogy a szex soha többé nem lesz téma, de kicsit vissza kell kerülni abba az áldottabb és átszellemült állapotba, ami arról szólt, hogy adni" - tette hozzá.

Tallós Rita

A Mintaapákban is látott színésznő szerint nem korkérdés, a szexről beszélni kell és művelni is. "Ahogy mondják, az ötven az új harminc és ez mindenre vonatkozik.(...) Amikor húszévesek voltunk és megláttunk egy negyven-, ötvenéves párt csókolózni, akkor azt mondtuk, hogy jézus máris, mit képzelnek ezek, milyen öregek és itt csókoloznak, vagy kézen fogva mászkálnak? Hála istennek, ez kitolódott."

A színésznő szerint a hollywoodi filmek is hozzájárultak a gátlások oldódásához, és ennek köszönhetően ma már egyre nyíltabban lehet beszélni a szexről. "Igenis a szex is ugyanúgy vonatkozik ránk. Ráadásul egészséges, tehát tudomásul kell venni, hogy aki bezárja a kapukat, annak sokkal nehezebb az élete, és nagyon sok mindenre jó az, ha egy nő nő marad és szexuálisan is aktív marad. Én azt vallom, hogy ameddig lehet, éljünk ezzel a lehetőséggel és maradjunk nők."