Az Exatlonban kőkemény volt, meghökkentő, mitől félt a Farmban

Novák Zalán
Vágólapra másolva!
Kucsera Gábor és Novák Zalán voltak a Mokka vendégei, mindketten szerepelnek A Farm VIP című műsorban, amely vasárnap este rajtol a TV2-n.
Vágólapra másolva!

„Vidéki gyerek vagyok, a Káli-medencéből jöttem. A reality előtt elmentem a szomszéd faluba, a helyi gazda megmutogatta, mit kell csinálni egy tanyán. Például tehenet fejtem, de a tyúkoktól féltem" – mesélte Novák Zalán, a 2020-as Exatlon egyik legjobbja, a kékek csapatkapitánya. Apja igazi ezermester, tőle is sokat tanult, tette hozzá.

Novák Zalán TV2

A Farm VIP, a tanyasi élet nagyon bejött neki. „Ez annyira más közeg! A napfelkeltéket megélni nap, mint nap, hihetetlen! Nincs mobiltelefon sem. Az állatok pedig, amit egyre jobban megismernek, szeretetet adnak" – emlékezett a nyári felvételekre.

Kucsera Gábor elmesélte, hogy ő nem szeret konfrontálódni, kijött a társakkal. Ötkor keltek minden reggel, de visszamenne, szerette az ottani életet. „Jól boldogultunk a farmon... Én gyerekkoromban sok nyarat töltöttem Szolnok mellett egy faluban, igazi pottyantós vécével... a legszebb gyerekkori nyaraimat töltöttem ott" – mondta a Mokkában.