A kilencvenes években sztárok voltak, ma már alig hallani róluk

Kelly Packard, Baywatch
Vágólapra másolva!
A kilencvenes években még korántsem volt annyi tévésorozat, mint manapság, így a sikeres produkciók főszereplőit gyakorlatilag mindenki ismerte, sok színész a későbbiekben is szép karriert futott be. Másoknak már nem sikerült fenntartaniuk a közönség érdeklődését, netán önszántukból hagyták ott a showbizniszt: ilyen vagy olyan okból, de jóval kevesebbet hallunk róluk, mint húsz-harminc éve. Hová tűnt a Baywatch színésznője, az Egyről a kettőre tinisztárja? Mi történt Ally McBeal alakítójával vagy a Sabrina, a tiniboszorkány címszereplőjével?
Vágólapra másolva!

Melissa Joan Hart

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dave Starbuck/Geisler-Fotopress

A Clarissa és a Sabrina, a tiniboszorkány egykori sztárja ma már korántsem olyan ismert és sikeres, mint a kilencvenes években volt, legutóbbi sorozatát, a tavalyi No Good Nick-et egy évad után le is vették a képernyőről. 2010 és 2015 között még láthattuk a Melissa és Joey-ban, de már akkor sem volt igazán a csúcson: 2013-ban például közösségi finanszírozásból szeretett volna elkészíteni egy romantikus komédiát, a megcélzott 2 millió dollár helyett azonban csak 50 ezer gyűlt össze a rajongóktól.

Calista Flockhart

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Az 1997-ben indult Ally McBeal-lel óriási sztárnak számított a tévében, alakításáért Golden Globe-ot nyert – és további négyszer jelölték –, miközben az amerikai színészszakszervezet által odaítélt SAG-díjat, valamint a nézők szavazatai alapján kiosztott People's Choice elismerését is megkapta, a szakma és a közönség tehát egyaránt szerette. A Testvérek-ben még komoly szerepet kapott, utána viszont jelentősen lelassult a karrierje: csak a Supergirl-ben láthattuk hosszabban, de ott is csak 2018-ig. Azóta nem játszott semmiben, de legalább a magánélete rendben van, hisz 2010 óta Harrison Ford felesége.

Kelly Packard

Forrás: NBC

A Kaliforniai álom Tiffanijaként vált ismertté, majd a Baywatch-ban megkapta April szerepét, amivel igazi szexszimbólummá vált – később azonban már csak elvétve lehetett látni, a vászonról és a képernyőről is elmaradozott. A filmográfiájában jókora lyukak keletkeztek, a 2002-es A szexfüggő után például csak 2010-ben bukkant újra fel, majd utána is négy év telt el a következő szerepig. 2018-as pilotjából nem lett semmi, négy gyerekével és rengeteg háziállatukkal múlathatja az időt.

Brandon Call

Forrás: ABC

Az elején még ő alakította Hobie-t a Baywatch-ban, majd az Egyről a kettőre című sorozatban láthattuk hosszabban – David Hasselhoffnak és Patrick Duffynak is ő játszotta a fiát. Az Egyről a kettőre végeztével, 1998-ben teljesen visszavonult a színészettől, aminek állítólag az volt az oka, hogy két évvel korábban mindkét karjába belelőttek egy rablási kísérlet során. Teljesen eltűnt a reflektorfényből, nem is igazán lehet tudni, hogy mi van vele: egy-két portál szerint a szülei benzinkútján kezdett el dolgozni, a Facebookon kopaszon látható a profilképén.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!