Botrány a Farm VIP-ben: egy versenyző máris mehet haza

Farm VIP forgatás 2020 augusztus 19-én
Vágólapra másolva!
Vasárnap kezdődött a TV2 realityje, de hétfőn már kiderült, hogy a sárga csapatnak el kell búcsúznia egy embertől.
Vágólapra másolva!

Ragyogó nézettséggel rajtolt A Farm VIP, a valóságshow, amelyben 14 - alapvetően nagyvárosi - ismert médiaszemélyiség, celeb tanyára kerül, ott állatokat lát el, földet művel, és különféle feladatokban méri össze ügyességét, erejét, kreativitását, szellemi kvalitásait, gyorsaságát. Nincs se internet, se kábeltévé, se mobiltelefon, viszont henyélni, napozgatni sem lehet.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A második adásban konfliktust okozott a piros csapaton belül, hogy az egykori Viszkis, Ambrus Attila pirkadatkor kelt, ment serénykedni a disznóól környékére, de többen még aludtak. Össze is veszett Kerényi Miklós Mátéval, aki még szunyókált volna, és főképp az ébresztés nyers, kissé goromba módját kifogásolta. A roppant ideges Ambrus közölte vele, hogy többet ne szóljon hozzá (ami egy hétfős csapaton belül nyilván nonszensz), és ha panasza van, forduljon a Pápához – a színész pedig nevetséges hisztinek tartotta az egészet. A feszültség órákkal később is érződött a két teljesen különböző habitusú ember között.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Termelési feladat döntött arról, hogy mely csapat veszít először embert: a sárgáknál Sebők Vili az összefoglaló alapján csak téblábolt fel-alá, ott állt mindenhol, javaslatokat tett, csak épp kevés szerszám került keze ügyébe. A kecskéknek kellett összeállítani egy házikót, megadott tervek alapján, az egyik csapatban Novák Zalán volt az agy, Ambrus a segédje, a másikban Terecskei Rita szorgoskodott főképp.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A feladatot a piros csapat végezte el jobban, úgy 95%-os teljesítménnyel nyertek, így a sárgák közül lesz távozó a keddi adásban. Volt még védettségi játék, ebben Horváth Éva nyert, így ő nem eshet ki.