Magyar sztárok, akik segítséggel próbálták megmenteni a házasságukat

Ázsia Expressz 2. Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Abel
Vágólapra másolva!
Janicsák Veca házassága kétszer is mélypontra került, és bár kifejezetten ritkán avatja be a közönséget a magánéletébe, azt elárulta, hogy párterápiával sikerült helyrehozni a kapcsolatukat. Náluk működött a külső segítség, de több olyan magyar híresség is van, akiknek a terápia, a pszichológus sem segített megmenteni a házasságot, mások pedig csak fontolgatták, de végül nem jutottak el a segítségkérésig.
Vágólapra másolva!

Janicsák Veca

Az énekesnő nagyon ritkán mesél a magánéletréről, ezért lepett meg sokakat, mikor nemrég őszintén vallott a házasságuk nehezebb időszakáról, és arról, hogy férjével terápiára jártak. Elvált szülők gyereke, ahogy a párja is, éppen ezért döntöttek úgy, hogy semmiképp nem szeretnék továbbvinni a családi mintákat, nem akarnak mozaikcsaládot. Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel emiatt komolyan elkezdtek dolgozni a házasságukon, még szakember segítségét is kérték.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"Van egy pont, amikor te már nem látod tisztán a helyzetet.

ha boldog házaséletet akarsz élni, akkor tenned kell érte" - árulta el az énekesnő, aki jelenleg boldog házasságban él, egy közös kislányt nevelnek a férjével.

Ábel Anita

A színésznő 16 év után vált el a férjétől, aki mindenképp szeretett volna segítséget kérni egy terapeutától, de párja ezt semmiképp nem akarta.

Forrás: Facebook ! Ábel Anita

"Krisztián tavaly javasolta, hogy menjünk el párterápiára.

Talán attól féltem, hogy olyan dolgok is napvilágra kerülhetnek egy-egy ilyen foglalkozáson, amit nem szeretnék" - mesélte a válása után Ábel Anita.

Curtis

Augusztusban derült ki, hogy Curtis és felesége, Széki Kriszti házassága már hónapokkal korábban zátonyra futott. A barátok szerint még a párterápia is felmerült, de a kapcsolat már menthetetlen volt.

Forrás: Curtis/Instagram

"Hirtelen fellángoló, őrült nagy szerelem volt az övék, senki nem gondolta, hogy valaha is szakítanak.

Kriszti csalódott volt, az utolsó utáni pillanatig reménykedett, de be kellett látnia, nem működik a kapcsolatuk" - mesélte akkor egy ismerős.

Lapozzon, a cikknek nincs vége!