Zaklató nevelőapa, hazug modellvilág - új sorozat indul hétfő este

Vágólapra másolva!
A modern tündérmesék egyik legszebb darabjával, a 2015-ben Braziliában készült, Született Álmodozó című sorozattal erősít a LifeTV. Az eredetileg Totalmente Demais, angolul Total Dreamer című Született Álmodozót indulása óta 132 országban mutatták be. A forgatókönyv George Bernard Shaw Pygmalion című művét veszi alapul, átültetve azt modern korunk miliőjébe - közölte a LifeTV.
Vágólapra másolva!

Történetének középpontjában egy 18 éves vidéki lány, Eliza áll, aki elmenekül otthonról miután nevelőapja zaklatni kezdi. Nem ismeri igazi apját, anyja nem sokat árult el neki róla. A lány álma, hogy megkeresse az édesapját, segítsen egyesíteni családját és mindehhez jó életkörülményeket teremtsen. Hogy elérje célját, a fővárosba érkezik, ahol kirabolják, egyedül marad és az utcákra kényszerül.

Forrás: Origo

Itt találkozik a szerény körülmények között élő Jonatassal, aki segít neki, majd a sors keresztezi az útját Arthurral az üzletemberrel, aki egy modellügynökség tulajdonosa. Eliza, új ismerőse révén bekerül a modellvilág forgatagába, ahol új barátok helyett leginkább ellenségeket talál, ahol a pénz és a csillogás mögött senki sem az, akinek látszik - áll a LifeTV leírásában.

A Született Álmodozó lebilincselő tündérmeséje nem csak a közönség, de a szakma elismerését is elnyerte, a sorozatot 2017-ben Emmy Díjra jelölték a legjobb telenovella kategóriában. A sorozat minden hétköznap 20 órától látható a LifeTV-n.