Fetrengés a trágyában, hiszti a fürdődézsánál: nézze meg a Farm VIP kimaradt jeleneteit - videók

Vágólapra másolva!
Ragyogó nézettséggel rajtolt A Farm VIP, a valóságshow, amelyben 14 - alapvetően nagyvárosi - ismert médiaszemélyiség, celeb tanyára kerül, ott állatokat lát el, földet művel, és különféle feladatokban méri össze ügyességét, erejét, gyorsaságát, kreativitását, szellemi kvalitásait. Nincs se internet, se kábeltévé, se mobiltelefon, viszont henyélni, napozgatni sem lehet. Alább pár - adásból kimaradt - jelenet a műsor rajongóinak. 
Vágólapra másolva!

Alább az látható, hogy Sebők Vili egy konyharuhával próbálja megszárítani magát, de kudarcot vall, mérgében kidobja a kendőt, de azzal épp Horváth Évát találja nyakon. Hogy reagál a volt szépségkirálynő? Nézze meg:

Szögeczki Ági épp az állatokról beszél, amikor váratlanul eldől. Hogy mit mond utána, mitől tart, és miért mondja azt, hogy haza akar menni, az alább kiderül:

Nem először fordul elő, hogy városi ember rácsodálkozik tárgyakra, amelyeket nem használ soha. Az énekes Vásáry André viszont egy talicskát nem ismert fel, ami azért nem csak tanyán fellelhető munkaeszköz:

"Körülötted mindig a pénz dominál?" - teszi fel a kérdést Ágica Vasvári Viviennek. Hogy mit mond erre a luxusfeleség, kiderül a videóból: