Horváth Tamás hosszú ideje nem tartja a kapcsolatot a családjával, mint ahogy Gáspár Zsoltiéknál és a Zámbó testvérek közt is vannak régóta húzódó konfliktusok. Sok esetben már nem is tudják, mi volt az ok, amiért ennyire eltávoldotak egymástól, néhányan erről is meséltek.

Horváth Tamás

Horváth Tamás a nyilatkozataiban rendszeresen beszél arról, mennyire fontosak neki a gyökerei, de nemrég arról mesélt az apja, hogy már évek óta nem tartja a kapcsolatot a vele egy városban élő családjával. "Azt mondta, ez a család már nem viszi előre. (...)  Én ebbe a helyzetbe lelkileg és fizikailag is belebetegszem. Ő a fiam, és kívánok neki minden jót az életben. Remélem, hogy egyszer ez a tékozló fiú úgy dönt, hogy visszatér a családjához. Mi mindenesetre tárt karokkal fogjuk várni, és bízom benne, még nem lesz késő" - mondta.

Forrás: TV2

A családi viszályról az énekes szűkszavúan mesélt: Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok."

Kulcsár Edina

A modell kilenc évvel ezelőtt úgy összeveszett apjával és annak családjával, hogy teljesen megszakította velük a kapcsolatot. "Buta félreértés volt, amit nem beszéltünk meg. A vita nem köztünk, még csak nem is apu és köztem zajlott... Tudni kell, nagyon nagy a família az ő ágán. A nagymamánknak négy gyereke van, a nagycsaládban pedig könnyen előfordulnak félreértések" - árulta el.

Forrás:Kulcsár Edina/Instagram

Bár az édesanyjával és a dédnagymamájával ugyanazon a lakótelepen élt, mint az apai nagymamája, mégsem látogatta meg őt, és a testvérével sem beszélt. Tudatosan nem követtem, mi van vele, nem olvastam a cikkeket, és nem néztem a vele készült interjúkat. Még azt is a kolléganőim árulták el, hogy babát vár" - mesélte Kulcsár Edina húga, Renáta. Ma már jóban vannak, együtt is dolgoznak, próbálják bepótolni a kimaradt időszakot.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!