Magyar sztárok, akik évekig nem álltak szóba a családjukkal

horváth tamás
kulcsár edina
gáspár zsolt
polgár tünde
Vágólapra másolva!
Horváth Tamás hosszú ideje nem tartja a kapcsolatot a családjával, mint ahogy Gáspár Zsoltiéknál és a Zámbó testvérek közt is vannak régóta húzódó konfliktusok. Sok esetben már nem is tudják, mi volt az ok, amiért ennyire eltávoldotak egymástól, néhányan erről is meséltek.
Vágólapra másolva!

Horváth Tamás

Horváth Tamás a nyilatkozataiban rendszeresen beszél arról, mennyire fontosak neki a gyökerei, de nemrég arról mesélt az apja, hogy már évek óta nem tartja a kapcsolatot a vele egy városban élő családjával. "Azt mondta, ez a család már nem viszi előre. (...) Én ebbe a helyzetbe lelkileg és fizikailag is belebetegszem. Ő a fiam, és kívánok neki minden jót az életben. Remélem, hogy egyszer ez a tékozló fiú úgy dönt, hogy visszatér a családjához. Mi mindenesetre tárt karokkal fogjuk várni, és bízom benne, még nem lesz késő" - mondta.

Forrás: TV2

A családi viszályról az énekes szűkszavúan mesélt:

Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok."

Kulcsár Edina

A modell kilenc évvel ezelőtt úgy összeveszett apjával és annak családjával, hogy teljesen megszakította velük a kapcsolatot. "Buta félreértés volt, amit nem beszéltünk meg. A vita nem köztünk, még csak nem is apu és köztem zajlott... Tudni kell, nagyon nagy a família az ő ágán. A nagymamánknak négy gyereke van, a nagycsaládban pedig könnyen előfordulnak félreértések" - árulta el.

Forrás:Kulcsár Edina/Instagram

Bár az édesanyjával és a dédnagymamájával ugyanazon a lakótelepen élt, mint az apai nagymamája, mégsem látogatta meg őt, és a testvérével sem beszélt.

Még azt is a kolléganőim árulták el, hogy babát vár" - mesélte Kulcsár Edina húga, Renáta. Ma már jóban vannak, együtt is dolgoznak, próbálják bepótolni a kimaradt időszakot.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!