Megalázó feladatokra tartanak külön szolgákat a sztárok

Lady Gaga, Justin Bieber, Mariah Carey, Megalázó feladatokra tartanak külön szolgákat a sztárok
Vágólapra másolva!
Nemrég közöltünk egy összeállítást arról, hogy a sztárok milyen különös dolgokra – százmilliós kutyaházra, aranyból készült kádra, dinoszauruszkoponyára – szórhatják el a pénzüket, most pedig annak járunk utána, hogy milyen, szintén nem mindennapi feladatokkal bízhatják meg az alkalmazottaikat. Rágógumit a szájba adni, esernyőt a fej fölé tartani, spanglit sodorni, szívószálat a megfelelő szögbe irányítani, az ágyban mellé bújni: ezekre mind utasíthatják az embert, ha egy híresség mellett dolgozik.
Vágólapra másolva!

Lady Gaga együtt aludt az asszisztensével

Forrás: Getty Images/Karwai Tang

Lady Gaga személyi asszisztensének lenni nem kis feladat, gyakorlatilag napi 24 órás készültséget igényel – legalábbis ha hinni lehet a posztot korábban betöltő Jennifer O'Neillnek, aki 2013-ban be is perelte az énekesnőt a kifizetetlen túlórapénzek miatt. Azon dolgok közül, amikről a nő beszámolt, talán az volt a legfurább, hogy egy ágyban is kellett aludnia a munkaadójával, mivel Lady Gaga utál egyedül aludni. Még mielőtt bárki továbbgondolná a történetet, az énekesnő sosem zaklatta az alkalmazottját, tényleg csak arra volt szüksége, hogy valaki mindig mellette legyen az ágyban.

Mariah Carey nem bír el egyedül egy poharat

Forrás: Instagram, Mariah Carey

Mariah Carey korrepetitora, Carrie Grant egyszer a Virgin rádiónak mesélte el, hogy az énekesnő stábjában van egy nő, akinek mindössze annyi a feladata, hogy egy italt tartson a kezében szívószállal együtt – hátha beleinna a főnöke. Carey-ről a Good Morning Britain című reggeli műsor egyik házigazdája, Kate Garraway is mesélt érdekes dolgokat, miután forgatott vele: elmondása szerint a folyosókon egy ember végig háttal ment az énekesnő előtt, hogy el tudja kapni, ha netán megbotlana, a stúdióban a kanapéra pedig két másik embere segített neki leülni, nehogy megtörjön a ruhája.

Justin Bieber sem fogja meg a saját pizzáját

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Cindy Ord

Úgy tűnik, a sztárvilágban másnak is vannak hasonló heppjei, a Saturday Night Live egyik arca, Bill Hader is arról panaszkodott, hogy alig fért el a takarásban, amikor Justin Bieber is megjelent a műsorban – az énekesnek ugyanis szinte mindenre volt egy külön embere, legalább húszfős stábbal érkezett. „Egy fickó csak egy szelet pizzát fogott. Egy másik tartotta hozzá a kólát. Meg kellett velük is harcolnom azért, hogy át tudjak öltözni két jelenet között" – mesélte Hader Howard Sternnek.

Külön testőrei vannak a cipőknek

Forrás: AFP/Robyn Beck

Az NBA korábbi sztárja, a Swaggy P becenéven ismert Nick Young odáig van a cipőkért, óriási birtokán különálló kis épületet foglalnak el a lábbelik. A gyűjteménye több mint 500 párból áll, és több különleges darabot is tartalmaz, így az egykori kosársztár nemcsak egy, de mindjárt két embert is fizet azért, hogy a cipőire vigyázzon – amihez az őröknek persze az egész kollekciót jól kell ismerniük.

Lapozzon, van még pár különös sztorink!