A vesztegetésért elítélt Lori Loughlin jelenleg kéthónapos börtönbüntetését tölti, most egy barátja mesélt arról, hogy miként telnek a mindennapjai. 

Az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrány egyik szereplője, a Bír-lak-ból ismert Lori Loughlin október 30-án vonult be a börtönbe: hogy milyen a napirendje az FCI Dublin nevű intézményben, arról itt írtunk bővebben, majd arról is beszámoltunk, hogy a színésznő retteg a börtönben, úgy érzi, valami rossz fog történni vele.

Lori Loughlin, még a bíróságra menetForrás: AFP/Joseph Prezioso

Most a People magazinnak nyilatkozott Loughlin egyik barátja, aki nemrég beszélt vele, szerinte a színésznő már megnyugodott, hozzászokott a helyzethez: "Az első éjszaka még sírdogált, de aztán gyorsan összekapta magát. Mostanra elhatározta, hogy emelt fővel csinálja végig a büntetését" – mondta az ismerős.

Arról, hogy miként bánnak vele a rabtársai, kell-e tartania bárkitől, így mesélt: "Nincs bent semmi különösebb problémája. Senki nem próbált semmi sz*rságot csinálni vele. Senki nem piszkálja. Az őrök sem bánnak vele másként, mint a töbiekkel."