Harmadik hete börtönben van a színésznő, most új hírek érkeztek róla

Horizontal ARRIVAL COURTHOUSE
Actress Lori Loughlin (C) arrives at the court to appear before Judge M. Page Kelley to face charge for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
A vesztegetésért elítélt Lori Loughlin jelenleg kéthónapos börtönbüntetését tölti, most egy barátja mesélt arról, hogy miként telnek a mindennapjai. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrány egyik szereplője, a Bír-lak-ból ismert Lori Loughlin október 30-án vonult be a börtönbe: hogy milyen a napirendje az FCI Dublin nevű intézményben, arról itt írtunk bővebben, majd arról is beszámoltunk, hogy a színésznő retteg a börtönben, úgy érzi, valami rossz fog történni vele.

Lori Loughlin, még a bíróságra menet Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Most a People magazinnak nyilatkozott Loughlin egyik barátja, aki nemrég beszélt vele, szerinte a színésznő már megnyugodott, hozzászokott a helyzethez: "Az első éjszaka még sírdogált, de aztán gyorsan összekapta magát. Mostanra elhatározta, hogy emelt fővel csinálja végig a büntetését" – mondta az ismerős.

Arról, hogy miként bánnak vele a rabtársai, kell-e tartania bárkitől, így mesélt: "Nincs bent semmi különösebb problémája. Senki nem próbált semmi sz*rságot csinálni vele. Senki nem piszkálja. Az őrök sem bánnak vele másként, mint a töbiekkel."