Oláh Gergő gyászol, koronavírusban meghalt egy közeli ismerőse

Oláh Gergő
Vágólapra másolva!
Koronavírusban meghalt Oláh Gergő barátja a hétvégén.
Vágólapra másolva!

Oláh Gergőt megviselte a hír, a hitével próbálja átvészelni ezt az időszakot. "Kezdetben is komolyan vettem és elfogadtam a vírus jelenlétét, de nem tartottam tőle. Mostanra sok minden változott, ugyanis

Épp vasárnap kaptuk a szörnyű hírt, hogy egy közeli ismerősünk is belehalt. Korábban azt mondták, hogy csak az idős emberekre veszélyes ez a betegség, de ma már látjuk, hogy ez sem igaz. Az ismerősünk is csak a negyvenes éveiben járt és nem tudunk arról, hogy lett volna bármilyen alapbetegsége. Ez borzasztó, de ez is azt mutatja, hogy nagyon komolyan kell venni a helyzetet" - mondta a Ripostnak.

Forrás: Facebook/Oláh Gergő Hivatalos Oldala

"Talán sokan azt gondolják, hogy én valami szentfazék vagyok, de az tény, hogy hiszek az isteni gondviselésben és igyekszem úgy élni, hogy kiérdemeljem azt.

Természetesen minket is megvisel ez a helyzet, de az hatalmas segítség, hogy a kormányrendeletnek köszönhetően a házunkra felvett hitelt még egy jó darabig nem kell törleszteni. Az is nagy szerencse, hogy a karatén utáni nyári hónapokban még volt lehetőség néhány kisebb bulira, így megspóroltam azt a pénzt. A tartalékok azonban nálam is végesek"- tette hozzá.