Kopaszra nyírta a fejét, majd bevonult a börtönbe az elítélt színésznő férje is

Lori Loughlin back in court for college admission scandal Horizontal
Actress Lori Loughlin and husband Mossimo Giannulli exit the Boston Federal Court house after a pre-trial hearing with Magistrate Judge Kelley at the John Joseph Moakley US Courthouse in Boston on August 27, 2019. - Loughlin and Giannulli are charged with conspiracy to commit mail and wire fraud and conspiracy to commit money laundering in the college admissions scandal. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
Lori Loughlin után a férje, Mossimo Giannulli is bevonult a börtönbe. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrány egyik szereplője, Lori Loughlin után a vesztegetésért szintén elítélt férje, Mossimo Giannulli is megkezdte a börtönbüntetését a kaliforniai Lompoc szövetségi börtönében.

A divattervező csütörtökön vonult be, de előtte megnövesztette a szakállát, valamint kopaszra borotválta a fejét, talán, hogy keményebbnek tűnjön a külseje alapján. A People magazin oldalán láthat róla egy friss lesifotót, a bírósági tárgyaláson még így nézett ki, a képen a felesége húzza maga után:

Forrás: AFP/Joseph Prezioso

A vesztegetésben Giannullinak nagyobb szerepe volt, mint Loughlinnak, így ő a színésznő kéthónapos büntetésével szemben öt hónapot kapott, jövő áprilisban szabadul. A felesége már október végén bevonult a börtönbe, hogy miként telnek a mindennapjai, azt itt foglaltuk össze.