Az egyik lusta, a másik kamuzik – egyre több a feszültség a TV2 valóságshow-jában

Závodi Marcel vagy művésznevén Zävodi magyar előadó, rapper, producer, dal- és szövegíró, nem a korai kelés híve
Vágólapra másolva!
Ahogy az várható volt, a Farm VIP-ban egyre több a súrlódás a különféle habitusú, egészen más életfelfogású emberek között.
Vágólapra másolva!

A különféle jellemeket, teljesen eltérő egyéniségeket összezáró valóságshow-k esetében épp az lenne a furcsa, ha nem lenne konfliktus az emberek között, akik eleinte egy (vagy két) csapatot alkotnak, de a végén úgyis egyéni játék lesz, és csak egy szereplő nyerhet. Ambrus Attila például elmondta a TV2 realityjében, hogy nagy tiszteletlenség, amit lusta csapattársa művel, úgyhogy fel is ébresztette Závodi Marcit, aki még akkor is szunyókált, amikor a többiek már sürögtek kinn.

Závodi Marcel vagy művésznevén Zävodi magyar előadó, rapper, producer, dal- és szövegíró, nem a korai kelés híve tv2

„Megjött a meló. Toljuk! Menj körbe, itasd meg az összes állatot! Kezdd el kiganézni! Mosakodj meg, kezdj el foglalkozni az állatokkal!" – ezzel a szöveggel ébresztette csapattársát, aki félálomban, bágyadtan csak pislogott, azt sem tudta, hol van. Majd amikor Závodi kibotorkált a reggelihez, az igen határozott Ambrus újfent elővette, a teljes társaság előtt tovább instruálta: „Kezdd a disznókkal! A malacoknak betegyed a tápot! Előtte ki kell trágyázni!" – utasította energikus őrmesterként.

Az egyik csapatban a lustálkodás okoz konfliktust, illetve óriási botrány alakul ki egy odavetett félmondatból, a másikban pedig színészkedéssel vádolnak egy játékost. Gyanússá vált a sárgák csapatának Jóni viselkedése, többen úgy érzik, Máté rájátszik a fájdalmaira, ez pedig kihat a csapategységre. „Ha nekem ennyire fáj a térdem, nem tudom így mozgatni... kivette a részét a csapatmunkából, de úgy érzem, nem mond igazat. Nem szeretek csalódni emberekben" – mondta Terecskei Rita a kamerába. Nem csak a háta mögött beszélte ki, Jónival is közölte, hogy szerinte rájátszott a térdfájdalomra.