Halle Berry az első orgazmusáról mesélt

Los Angeles Special Screening Of Lionsgate's 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' USA United States America California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood RED COLOUR CAST Carpet Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Attending Ce
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - MAY 15: Actress Halle Berry wearing Teresa Helbig arrives at the Los Angeles Special Screening Of Lionsgate's 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on May 15, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Halle Berry elárulta, hogy az első orgazmusát tizenegy évesen élte át – de természetesen magának okozta.
Vágólapra másolva!

Halle Berry a szexualitásról beszélgetett egy barátnőjével, Lindsay Flores stylisttal, amiről videót is készítettek az Instagramra: itt derült ki az is – egy rajongói kérdésre válaszolva –, hogy a színésznőnek már tizenegy évesen volt orgazmusa.

Halle Berry Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Magamnak okoztam... Próbáltam megtapasztalni a szexualitásomat, mint a legtöbb lány" – mondta Berry, majd afölött kezdett el sajnálkozni, hogy a barátnője nem emlékezett az első tapasztalatára.

A színésznő arra már nem volt hajlandó válaszolni, hogy mi volt a legőrültebb szexuális kalandja, az azonban még kiderült, hogy a barátnője szerint egyszerre lehet gyengéd és vad a szexben. A háromperces videót meg tudja nézni itt: