Majka a kórházból: Nem normális, aki tagadja a járványt

Majka
Vágólapra másolva!
Szokásához híven péntek este is bejelentkezett a kórházból. 15. napja koronavírusos a TV2 műsorvezetője, ebből alig három-négy napot volt otthon.
Vágólapra másolva!

„Van egy gyulladásos laboreredmény, tegnap magas, volt most lejjebb ment. Most van egy másik eredmény, ami feljebb csúszott, annak nem örülünk. A szteroidot szépen lassan veszik vissza, az antibiotikumot is veszik vissza, egy másikat kapok. Mindig az értékeken parázok, lehet, hogy nem kéne. De ezektől függ, hogy mikor mehetek haza... hogy el tudjak innen húzni" – mondta Majka a YouTube-on.

Majka a vírustagadókat ostobának tartja TV2

„Kicsit fáradt voltam tegnap, egy hete nem tudtam normálisan aludni... úgyhogy tegnap egy fél altatóval feküdtem le. Éreztem, hogy kivagyok, olyat kértem, amit otthon is néha beveszek... aztán jöttek reggel, vért vettek. Ma akartak PCR-tesztet csinálni velem, de reggel befaltam két narancsot, mandarint, így pedig nem lesz pontos az eredmény... végül nem csinálták meg" – mesélte a rapper, aki a vírustagadókat is szidta hosszan, szerinte nem normális, aki tagadja a járványt, annak komoly veszélyeit.