Hat nap után úgy döntött, hazamegy a gyerekéhez.

A legutóbbi versenyben vesztes piros csapat jött össze a TV2 valóságshow-jában, hogy a szabályok szerint elbúcsúzzon egy játékostól, nyílt szavazással, indoklással. Závodi kapta a legtöbb voksot, és ő is bevallotta, hogy teljesen kívülálló volt, de a napok során kicsit változott a helyzet. Neki kellett volna párbajellenfelet választania, de váratlan esemény történt.

Vasvári Vivi is megkönnyezte Ági monológjáttv2

Demcsák Zsuzsától Szögeczki Ági kért szót, elcsukló hangon kezdte monológját. „Nem akartam senkit terhelni a lelkiéletemmel, szívfájdalmammal. Mindent meg akartam tenni a csapatért" – hüppögte. Zalánt tartotta a legnagyobb taktikusnak, Ambrustól őszinteséget kapott, Vivit pedig fantasztikus nőnek ismerte meg. „Több százmillió sem ér annyit, mint a kisfiam. Őt választom, és haza akarok menni hozzá. Nem akarom, hogy kiessen Marci, én meg két nap múlva hazamenjek. Édesanya is vagyok, és ez fontosabb" – mondta zokogva.

Ágica végül hat napot bírt a Farm VIP-ban. Ambrus elmondta a műsor végén, hogy az anyja elhagyta őt, amikor másféléves volt. Ő most otthon hagyta 18 hónapos gyerekét, de csak azért, mert célja van a műsorral – nyilván meg akarja nyerni.