Ördög Nóra és Nánási Pál már tizenkét éve vannak együtt, tíz éve volt az esküvőjük, mégis olyan, mintha friss házasok lennének.

Ördög Nóra a Blikknek adott interjút, ebben a házasságáról, Nánási Pállal való kapcsolatáról is őszintén beszélt. Arra a felvetésre, hogy tíz-tizenkét év után is olyanok, mint a friss házasok, így válaszolt: "Tényleg így van, és azt gondolom, semminek semmi értelme nem lenne, ha ez nem így lenne. Ez mindennek a mozgatórugója, ha köztünk valami nem lenne rendben, akkor semmi más sem lenne jó."

Ördög Nóra és Nánási PálForrás: Ördög Nóra/Instagram

"Ez egy olyan kapcsolat, ahol nem kell játszmákat játszani, taktikázni, gondolkodni azon, hogy vajon mit akar a másik. Teljesen nyílt a kettőnk közötti kommunikáció, és ez a titka. Ha bármi felmerül, azt egyrészt érezzük is a másik rezdülésén, de meg is beszéljük. Nincs idő arra, hogy komoly feszültségek felgyűljenek és el tudjanak mérgesedni, mert előbb megbeszéljük. Ez az egyik legfontosabb tanulsága a mi tizenkét évünknek" – folytatta.

Nóra úgy véli, tiszteletben kell tartani a másik ritmusát, habitusát is, ők például úgy hangolódtak egymásra, hogy a műsorvezető állandóan pörög, a férje pedig megfontoltabb típus. Nánási későn fekszik és így később is ébred, így "a reggeli műszakot" szinte mindig Nóra viszi a gyerekekkel, szerinte ezt is el kell fogadni egy házasságban.

Ördög Nóra a Dancing with the Stars plakátja előttForrás: TV2

Az interjúban a Dancing with the Stars zsűrizési feladatairól, illetve a koronavírusról is szó esett, utóbbiról így nyilatkozott: "Nem vagyok ráfeszülve, felelősen oldjuk meg, nem vállalunk felesleges kockázatot. Leginkább a szüleinket próbáljuk óvni, apósom például teljesen elszigetelte magát. Az én szüleim eggyel fiatalabb korosztály, ők találkoznak az unokákkal, de a gyerekeim is vigyáznak, nagyon ügyesen megtanulták már a kézmosást, a kézfertőtlenítést, a maszkviselést."

"Én a bezártság részétől tartok inkább, örülnék, ha az iskola kitartana, mert én nem tudom úgy tanítani Micit, mint ők. Tavasszal elsős volt, hatalmas volt a felelősség, hogy nehogy elrontsam egy életre azt, amit az iskoláról gondol. De tudom, hogy az egész vírushelyzet egy orosz rulett, és szívfájdító nézni, ahogy életek mennek tönkre" – tette hozzá.