Horváth Tamás szombat este egy bejegyzéssel tudatta, hogy nem táncol a TV2 esti show-jában. Táncpartnere, Sipos Viktória is csak aznap tudta meg, hogy hiába vár a további folytatással az énekesre.

Horváth Tamás szerdán szenvedett balesetet, a fejsérülése miatt mentő vitte kórházba, egészen szombatig kérdéses volt, milyen hatással lesz a sérülés az énekes műsorban való további szereplésére, vissza tud-e térni a kihagyás után a táncparkettre.

"A műsor elején nagyon-nagyon szomorú voltam, visszatekintve a Tomival töltött hónapjainkat, összeszorult a szívem, hogy ennek vége van" - mondta táncpartnere a Borsnak, miután kiderült, hogy nem folytatják a versenyt.

Az adás előtt, a posztjából tudtam meg, hogy nincs visszaút. Azt reméltem, hogy a mára tervezett produkcióval folytathatjuk a jövő héten, hiszen készen állt a díszletünk, a jelmezek, és több táncos is fellépett volna velünk. Leforrázott a hír, reméltem, hogy jövő héten folytathatjuk a versenyt" - tette hozzá.

Forrás: TV2

Azt is elárulta, mi igaz a pletykából, hogy az énekes felesége meglehetősen féltékeny volt, és abból adódtak köztük konfliktusok. Úgy fogalmaznék, hogy mi a Tomival nagyon jó kapcsolatban voltunk a legelején, a legvégén kicsit elment a dolog kommunikáció terén, de nagyon jó barátságot építettünk fel. De ő is stabil párkapcsolatban él, és én is. Igazából nem emiatt ment el a dolog" - árulta el Sipos Viktória.