Gáspár Bea élő adásban hisztériázott a bírósági ítélet miatt

Vágólapra másolva!
Nem érti, hogy őt miért marasztalta el a bíróság.
Vágólapra másolva!

Gáspár Bea tavaly novemberben karambolozott egy Suzukival, miután az az ő sávjában haladt vele szemben. Megpróbálta elkerülni az ütközést, de ez nem sikerült. Állítólag autójában nyolcmillió forint kár keletkezett. Ez az ügy került ma a bíróság elé másodfokon és döntés is született – írta a Ripost.

Facebook

„Nem történt volna meg a baleset, ha jobbra tartok! Ilyet még nem hallottam. A hölgy elismerte, hogy ő volt a bűnös. De miért nekem kell fizetnem, miért én vagyok a bűnös? Az ügyvéd úr is meglepődött... azt mondta, ilyen ellenszenvvel nem találkozott még" – emelte fel a hangját Gáspár Bea a Facebookon közzétett videóban.

„Állítólag a nő már decemberben leadta a jogosítványát, és kérte, hogy ezt az évet számolják be neki, mert a nagymamáját kell hurcolni ide-oda. Nekem az összetört, nagy értékű autómat ki fogja kifizetni? És ha én abban a balestben meghalok? Nem érdekel senkit!" – ordibálta. Gáspár Evelin sem csak hallgatag operatőr a felvétel során, és Győzike is megszólal néha, persze haragosan, hangosan: azt állítja többek közt, hogy őt kidobták a bíróságról.

Az előzményekről a cikk alatt olvashat.