Gelencsér Timi: Sajnos ez a sunyi, alattomos vírus nem válogat

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
Szerencséje van, mert tünetek nélkül átvészelte ezt az időszakot, de balszerencsés, mert pont most semmiképp nem akart kihagyni két hetet, hiszen a Dancing with the Stars nagyon fontos neki.
Vágólapra másolva!

„Elkaptam ezt a vírust és elvett tíz napot az életemből. Az életem egy olyan időszakában, ahol egy órát sem szerettem volna elvesztegetni, annyira élvezem amit csinálhatok! Biztos voltam benne, hogy velem ez úgysem történhet meg, de sajnos ez a sunyi vírus nem válogat... De mint minden, valószínűleg ez is okkal történik. Nem tudom, hol és hogyan kaphattam el, mert konkrétan csak próba-haza-próba-haza volt a napi rutinom. Engem inkább lelkileg küldött padlóra ez a vírus, mert egy olyan helyzetbe kényszerített bele, amiből nincs menekvés" – írta követőinek az Exatlon játékosa, majd műsorvezetője, a Dancing with the Stars nagy esélyese.

„Rettegtem, nehogy a családomnak átadjam... Nyilván ez sajnos elkerülhetetlen volt, emiatt inkább beindult a paravonat... A bizonytalanság őrjítő! Alattomos ez a vírus, mert sem most, sem korábban nem volt tünetem, így ha nem lett volna kötelező tesztelés a TV2-nél, szerintem soha ki sem derül, hogy megfertőződtem" – magyarázta.

„Persze, örülök, hogy nincs tünetem, de ha belegondolok, hogy mennyi ember járkálhat az utcán tünetmentes hordozóként, úgy, hogy nem is tud róla... félelmetes" – írta oldalán a volt szépségkirálynő.