Magyar sztárok, akikről sokan nem tudják, hogy van egy ikertestvérük

Váczi Gergő, Köllő Babett, Király Viktor
Vágólapra másolva!
Ismerünk néhány olyan ikerpárt, melynek mindkét tagja sztár, de vannak testvérpárok is, akik közül csak az egyik lett ismert. Köllő Babett ikertestvéréről például csak néhány éve tudni, és nem is nagyon mutatja meg Rolandot a rajongóinak, mint ahogy Váczi Gergely is csak ritkán említi meg, hogy alig néhény perccel előtte született meg a nővére. Király Viktor bátyja a 10 perccel idősebb Ben, aki külföldön él, de róla minden bizonnyal már többen hallottak. Nézze meg azokat a magyar sztárokat, akik csak nagyon ritkán mesélnek az ikerpárjukról!
Vágólapra másolva!

Köllő Babett

Köllő Babett színésznő a Feleségek luxuskivitelben című valóságshow-ban lett igazán ismert, később több tévéműsorban szerepelt, legutóbb TV2-n a Sztárban Sztár zsűritagja volt.

Néhány éve árulta el, hogy van egy ikertestvére, akit nagyriktán meg is mutat a rajongóinak,

sőt, azt is elárulta, hogy mikor 2018-ban képenyőre került, megromlott a kapcsolata Rolanddal.

Forrás: Köllő Babett/Facebook

"Akkor jött be a színészet mellett a tévézés az életembe. Hirtelen nagyobb lett a figyelem körülöttem, indult a Feleségek luxuskivitelben, amely formabontó volt a hazai televíziózásban. Akkoriban minden elismerő szóra jutott valamilyen szenny is a közösségi oldalakon.

Azt hozta fel példának, hogy azért vettem meg Masnit, a pomerániai törpespiccemet, mert kifejezetten drága kutyus.” A luxusfeleség igazságtalannak tartotta a kritikát, így már mindketten nehezteltek egymásra. „Nem éreztem, hogy megváltoztam. Az üzenete utáni hónapokban is beszéltünk egymással, de érezhető volt köztünk némi távolságtartás" - mesélte nemrég.

Azóta ismét jóban vannak, tavaly így köszöntötte fel a közösségi odalain: "Drága ikertesómmal ma ünnepeljük a születésnapunkat! Mindig különleges számunkra ez a nap! Jó ikernek lenni! Szeretlek!"

Forrás: Köllő Babett/ Facebook

Váczi Gergely

Sokan nem is tudják, hogy a TV2 műsorvezetőjének van egy ikertestvére: Emese öt perccel korábban jött a világra, mint Gergely.

A tévés gyakran viccel azzal, hogy már annak idején is udvarias volt, hiszen előreengedte nővérét a szülésnél.

Forrás: Váczi Gergely/ TV2

"16-17 évesek lehettünk, amikor édesanyánk elgondolkodott azon, hogy Emese, vagy én születtem-e hamarább. A nővérem bepánikolt, hogy akkor neki most nem öccse, hanem egy bátyja van. Anyukámnak meg kellett keresnie a születési anyakönyvi kivonatunkat, a papírokból derült ki, hogy mégis ő az idősebb" - mesélte a TV2-nek korábban. Kapcsolatuk nagyon szoros, gyerekként egy hetet is alig bírtak ki egymás nélkül, és a mai napig gyakran találkoznak.

Király Viktor

Az énekes ikertestvére, Ben, mindössze 10 perccel született korábban, de Király Viktor szerint ez az életútjukon is meglátszik: testvére korábban házasodott, és korábban lett apa.

"Így működik a természet, hogy az életrevalóbb, erősebb iker születik meg először. Sokszor előfordul, hogy a fiatalabb túl sem éli. Ez persze nem szándékos, ez ösztön. Ugyanez volt nálunk is.

De ezt tényleg csak azért mondom, hogy mennyire nem véletlen, ki születik előbb. És ez a tíz perc különbség számít is, látszik az életben" - mesélte.

"Az biztos, hogy az ikrek jobban megértik, érzik egymást, de ez a telepátia-féle nem létezik. Befejezzük egymás mondatait, ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Egy valamiben különbözik az ízlésünk, a nőkben. Minden másban abszolút hasonlóak vagyunk. De a telepátia nem működik az életünkben, pedig volt már rá lehetőség, hogy működjön" - tette hozzá.