Majka kijött a kórházból

Majka
Vágólapra másolva!
18 napja derült ki, hogy koronavírusos, 11 napig feküdt egy kórházban, pedig csak azért ment be először, hogy egy barátját elkísérje. „Kétoldali tüdőgyulladással, mellhártyagyulladással fekszem" – mondta még vasárnap, de hétfőn végül hazamehetett. 
Vágólapra másolva!

„Végtelenül hálás vagyok Balassagyarmatnak, hogy az elmúlt 11 napban ilyen segítségben részesített. A kórházban fekve az ember átértékel egy két dolgot, és azt kell, hogy mondjam, szerencsés vagyok, hogy ennyi barátom van. Mindennap írtak, aggódtak, próbáltak a kedvemre tenni, felvidítani. Ha van valami ebben a sz.rban ami pozitívum, akkor ez az" – írta Instagram-oldalán.

Majka mehet haza Instagram

„A kórházban dolgozókat egyenként magamhoz ölelném. Nagyon megnyugtató volt megélni, hogy a sokszor bántott, rúgott, egészségügyben ilyen profi emberek dolgoznak. A kórház igazgatója, az igazgatónője, az intenzív osztály vezetője, a nővérek mind nagyon sokat segítettek abban, hogy minél kevésbé érezzem magam elanyátlanodva" – tette hozzá.

„Március óta ezek az emberek óriási nyomás alatt vannak, szóval óriási tisztelet nekik a munkájuk miatt. Az intenzíves nővérek talpig becsomagolva lenyomják a 12 órás (!!) műszakot úgy, hogy egyszer veszik le védőfelszerelést! Egyszer! 12 óra alatt egyszer el lehet menni enni, inni, mosdóba. Mi egy nap hányszor igazítjuk meg a maszkot?" – tette fel a kérdést.

Pozitív az új tesztje is

„Reggel levették a vért, elvittek CT-re, hála Istennek javult a tüdőm állapota. Vannak értékek, amik ugrálnak, ez a gyulladás miatt van. Még mindig pozitív vagyok, sajnos... De úton vagyok haza Balassagyarmatról. Ennyi a lényeg" – ezt már rövid videójában mondta, az autóból jelentkezett be.