Tóth Gabi keményen kiosztotta azokat, akik támadják őt és a családját

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Elege van a mocskolódó üzenetekből, Tóth Gabi a közösségi oldalán üzent ingerülten.
Vágólapra másolva!

"Megint azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan totál fordítva ülnek a lovon, és azt hiszik, hogy csak a véleményüket írják le, szabad jogaikra hivatkozva! Én pedig azt gondolom, hogy sokan nincsenek tisztában e fogalommal, és a közösségi oldalak használatával!

Mindenkinek lehet saját nézőpontja, amikkel nem mindenki ért egyet! De lehet találni olyan oldalakat, amin kiélhetik magukat ezek az emberek, és hatalmas vitákba szállhatnak egymással, ha ez elégíti ki a belső frusztrációjukat! Viszont már évek óta olyan rohadt nagy szabad elvekkel ruházzák fel magukat jópáran, hogy ez egy borzasztó irányba taszítja a világot... Most akkor nagyon őszinte leszek ezekkel az emberekkel: Nincs meg hozzá a kellő intelligenciád, erőd, adottságod, hogy felruházd magad ezekkel! Hiába próbálnak sokan többnek mutatkozni ezekkel a módszerekkel... Nem ettől leszel több! Hanem attól, hogy képes vagy az önazonosságra és a tiszteletre!" - üzente a Facebook-oldalán.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

"Egy rajongói oldalon, ahova azok csatlakoznak, akik szeretnek, érdeklem őket, és befogadóak az én gondolataimra, érzéseimre, ott ennek nincs helye! Mert ez nem egy gerjesztő, kibeszélő csoport!

Van elég gond, nehézség a világban! Legalább itt hagyjuk békén egymást! Köszönöm a sok szeretetet mindazoknak, akik velem vannak hosszú évek óta! Nekik nem kell magyaráznom az értékrendemet! Hálás vagyok nektek, hogy annyit láttok és éreztek a posztjaimból, amennyi azokban van" - írta.