Zséda: Bezártságérzet kerített hatalmába, elkapott egy kis pánik

Nicsak, ki vagyok Zséda
Vágólapra másolva!
Hattyújelmezbe bújt Zséda a Nicsak, ki vagyok? második évadának első adásában.
Vágólapra másolva!

Újdonsággal tették még izgalmasabbá a második évadban a Nicsak, ki vagyok? műsorát. A versenyzők szuperképességeik bemutatásával segítik a sztárcsapatokat abban, hogy kiderítsék, ki énekel a jelmez alatt. Az énekesnő bevallotta, nem egyszerű ilyen álcában több órát eltölteni. Neki különösen meggyűlt a baja vele.

Forrás: TV2

"Mivel nemcsak széltében volt nagy, hanem iszonyú magas is volt, néha azt éreztem, ha lépek benne, akkor külön utakon jár a jelmez felső és alsó része. Nem beszélve arról, hogy bezártság kerített hatalmába, és elkapott egy kis pánik is. Az enyhe pánikot légzésgyakorlattal csillapítottam, így hál istennek túljutottam rajta" - mesélte a Borsnak Zséda, akinek nemigen kellett titkolnia családtagjai előtt, hogy részt vesz a műsorban.

Forrás: TV2

"A kisfiam volt az egyetlen, aki egyáltalán nem tudta, hogy szerepelek ebben a műsorban.(...) Nagyon izgalmas volt, hogy tényleg mindenünket el kellett rejteni, és én sem tudom, kik bújnak meg a többi álarc mögött, ezért biztosan megnézem az összes adást" - tette hozzá.