Curtis az Instagram-oldalán egy közös fényképet posztolt Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval, így jelentette be, hogy egy párt alkotnak.

"Igen, igaz, egy párt alkotunk. Most már lassan fél éve, hogy szeretjük egymást Curtisszel! A nyáron ismerkedtünk meg Balatonlellén, ahol egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Azért nem beszéltünk erről eddig, mert a magánéletünk, úgy vélem, csak ránk tartozik, és azt meg kívánjuk tartani saját magunknak ezek után is, úgyhogy most a Blikken keresztül megkérem a sajtó képviselőit, ne keressenek ezzel kapcsolatban engem, mert többet nem szeretnék erről beszélni" - írja a lap.

 Azóta is sokat vagyunk együtt, de mivel engem a klubom és a kosárlabda Győrhöz köt, ami napi szintű edzéseket és elfoglaltságot jelent, ezért inkább Curtis jön le hozzám rendszeresen.

Forrás: Instagram

A rappernek az elmúlt hetekben több zűrös ügye is akadt, nem ment el például a Sztárban Sztár elődöntőjének élő adására, pedig nagy esélyese volt a versengésnek. "Valóban sokaktól hallottam már, hogy én vagyok Attila őrangyala, de az az igazság, hogy mi inkább egymás őrangyalai vagyunk. Ez kölcsönös" - tette hozzá.