Nem bírta tovább a járványhelyzett miatti tétlenséget Gergely Róbert, ezért munkát keresett magának. Igaz, arra talán kevesen gondoltak volna, hogy a színész lángosokat fog kiszállítani.

Alig két napba telt, hogy megtalálja a számára megfelelő állást Gergely Róbert - írja a Ripost

– Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot. Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek – mondta a lapnak Gergely Róbert.

Gergely Róbert lángosfutárnak álltForrás: FEM3 Café

A lap megkereste a lángosozó tulajdonosát,  is. A színész leendő főnöknője azt mondta, hogy először  furcsa érzés volt, mikor gergely Róbert jelentkezett náluk, de aztán látta rajta, hogy komolyan gondolja.

– Nemrég nyitottunk, így jeleztem, hogy nem tudunk annyit fizetni, amennyihez művészemberként szokott, de egyáltalán nem érdekelte. Komolyan már az megérte volna, hogy megismerhettem a művész urat, de a közös munka is nagyon érdekes lesz –  mondta Angéla.