Minden szombaton rengetegen szavaznak Gabriela Spanicra és párjára, Andrei Mangrára a produkcióik után, esélyesek a végső győzelemre a Dancing with the Starsban.

"A TV2 Live applikációjával Magyarországon, a velünk szomszédos országokban és Angliában lehet szavazatokat leadni. Nem szoktuk a beérkezett szavazatok részleteit kommunikálni, de annyit elárulhatunk, hogy az elmúlt hetekben az első három helyen folyamatosan változtak a nevek. A legutóbbi adásban a nézők Tóth Dávidnak és Lissák Laurának adtak extra pontot, ők bizonyultak közönségkedvencnek. A végeredményt, amelyet a zsűri és a nézői szavazatok versenypontjai adnak egy-egy élő adásban, nem a továbbjutás sorrendjében hirdetjük ki" - közölte a TV2 Sajtóosztálya.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A színésznő hatalmas rajongótábora  minden szombat este akcióba lendül, és a közösségi oldalakon is biztatják egymást a szavazásra. "Gabriela Közép-Európában is hatalmas népszerűségnek örvendő sztár, ráadásul a dél-amerikai szappanoperák rajongói aktívak, szinte fanatikusak. Mindent elkövetnek, hogy a kedvencük nyerje a műsort, minden héten szabályosan felrobbannak Gaby rajongói oldalai, buzdítják az embereket a szavazásra, sőt, elmagyarázzák, hogyan kell az applikációról voksolni. Ennek megvan az eredménye, hiszen első helyen áll a közönség szívében és szavazataiban is" - írja a Blikk egy bennfentesre hivatkozva, hozzátéve, hogy a műsor döntőjében kizárólag a nézői szavazatok döntenek majd.