Feladta a műsort a volt exatlonos, a Farm VIP szereplője

Farm VIP
Vágólapra másolva!
Térdsérülése nem javult, Jóni Máté otthagyta a TV2 valóságshow-ját.
Vágólapra másolva!

Jóni Máté nélkül megy tovább a Farm VIP, már pár napja fájlalta a térdét. „Nagyon megszerettelek benneteket, de nem javul a térdem, eszem a fájdalomcsillapítókat. Itt hagylak benneteket. Én most összepakolok és elmegyek. Elég volt, hogy nem tudok százszázalékosan teljesíteni" – mondta az egykori exatlonos, a csapata többi tagja pedig elképedve nézett rá, hiszen nyertek korábban, nem is kellett volna embert veszíteniük.

tv2

„Velünk van bajod?" – érdeklődött Horváth Éva, aki szerint az interperszonális kapcsolatok nem voltak megfelelőek, de Jóni továbbra is csak a térdéről beszélt, majd arról is egy kicsit, hogy érezte magát ebben a társaságban. „Nem tudtam a csapat része lenni. Meghoztam a döntést, fogadjátok el" – közölte.

Jóni Máté feladta tv2

„Máténak ez megváltás volt, ez így volt jó" – kommentálta egykori csapattársa, Kucsera Gábor, de más is úgy érezte, hogy jobb ez így, és nem kell tovább együtt szenvedni. „Nem szeretem, ha hülyének néznek. Nem tudott kikeveredni a saját ellentmondásaiból" – vélekedett Terecskei Rita, aki két napja már arra gyanakodott, hogy csapattársuk szimulál.