Súlyos büntetést kapott Curtis

Curtis
Vágólapra másolva!
Széki Attila nem tudott uralkodni magán, egy futsalmeccsen odalépett ellenfeléhez és elkezdte fojtogatni, majd nyakánál fogva rángatta. Megvan a büntetése. 
Vágólapra másolva!

Egy évre eltiltotta a futsaltól a Magyar Labdarúgó-szövetség Budapesti Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a rappert, aki mindössze két meccsen játszhatott visszatérése után az Újpest NB III-as futsalcsapatában. Az Issimo elleni mérkőzésen állították ki Széki Attilát, azaz Curtist, aki saját és csapatvezetője állítása szerint az egyik játékostársát védte - írta a Blikk.

Curtis Curtis, Instagram

„Széki Attila a mérkőzés 40. percében, amikor a labda játékon kívül volt, egy, a csapattársa ellen elkövetett szabálytalanságot követően odalépett ellenfeléhez és elkezdte fojtogatni, majd nyakánál fogva rángatta. Ezért az erőszakos cselekedetéért piros lappal kiállítottam. A piros lap felmutatását követően kiütötte a piros lapot a kezemből" – írta jelentésében a játékvezető, amelynek alapján a fegyelmi bizottság 2021. november 20-ig minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta Curtist.