Pál Dénes és családja is elkapták a koronavírust, szerelme kórházba került

A Dal A Dal 2020-as első elődöntője
Pál Dénes
A Dal 2020-as első elődöntője
Vágólapra másolva!
Tüneieről és a nehéz időszakról mesélt Pál Dénes az Instagramján.
Vágólapra másolva!

"Jelentem, túl vagyok rajta! Nem akartam nagy dobra verni, de rajtam is "átszaladt" ez a vírus. Ezt a pár gondolatot nem azért írom le nektek, hogy félelmet és pánikot keltsek szenzációhajhász módon, hanem mert sokan még mindig mély tagadásban vannak, és kicsit félvállról veszik a dolgot.

Szerintem változó, hogy kinél hogy kezdődik, nekem a szemem égett nagyon, fájt és csípett pislogni, majd éreztem, hogy gyengülök, végül beütött a láz a fejfájás és a köhögés" - kezdte bejegyzését az énekes.

Egy napra azt éreztem minden rendben, majd elkezdtem mindent úgy csinálni mint előtte, de estére sikerült újra belázasodni. Korai volt az öröm. A köhögés sajnos a mai napig megvan, habár kb. két hete vége a történetnek, negatív lett a tesztem. A szaglásom, ízlelésem megmaradt, bár volt 1-2 nap, amikor a legintenzívebb illatokat is csak akkor sikerült érzékelni, amikor már egészen közel hajoltam. Néha még rám tör a fejfájás, annak ellenére, hogy sose volt jellemző rám, de szerencsére nagyobb gond nincs" - írta.

"Páromnál sajnos nem volt ennyire gördülékeny a dolog. Ő előttem 2-3 nappal járt, hasonló tünetekkel. Amikor kezdtünk abban reménykedni, és félig elhinni, hogy nem lehet gond, akkor furcsa nyugtalanító fájdalmat érzett a mellkasán, amit előtte még soha. Mintha ülnének rajta. Hallottuk, ha belégzésnél jelentkezik nyilaló vagy egyéb szúró fájdalom a tüdőben, akkor azonnal cselekedni kell, erre leggyorsabb megoldás, ha valaki mentőt hív vagy azonnal berohan a sürgősségire. Szerencsére ilyet nem tapasztaltunk, de a nyugtalanító fájdalom a nap 24 órájában fennállt. Jobb ötlet híján elindultunk a kórházba. Elköszöntünk a bejáratnál, hiszen a kísérő nem mehet ennél tovább. Majd találkoztunk 8 nap múlva!

Megnyugtatták, hogy nagyon jól tettük, hogy azonnal bejöttünk, hiszen idejében sikerült felismerni és azonnal el tudják kezdeni a megfelelő kezelést. Nyilván nem kell mondanom, hogy a hír sokként ért, és nem igazán tudtunk először magunkhoz térni. Minden nehézség ellenére, csak azt mondogattuk egymásnak: Minden rendben lesz!" - részletezte.

"És így lett! Nagyon nehéz hét volt, amit azt hiszem sosem felejtünk el. Végtelennek tűnő napokkal. Izgultunk, sírtunk, aggódtunk, reménykedtünk, bíztunk, de végül mi győztünk" - áll a bejegyzésben, melyben saját történetük bemutatása után mindenkit arra kér, hogy vegye komolyan a koronavírust.