Berki Krisztiánnál és Mazsinál tervben van a családalapítás: ha kisfiú születik, biztosan a Krisztián nevet adják majd neki.

A LifeTV Bréking című műsorának felvételén kiderült, hogy Berki Krisztiánnak és Mazsinak is van már "babaforgatókönyve", sőt, Mazsi eleve úgy választotta a férjét, hogy az első pillanattól tudta, vele szeretne gyereket. A műsorban a párválasztásról és a párkeresés nehézségeiről beszélgettek a vendégek a Bors cikke szerint.

Forrás: instagram.com/berkikrisztian

"Amikor megismerkedtünk, akkor már tudtam, hogy Krisztián nagyon jó apa, hiszen akkor abban a fázisban már benne volt, hogy az apaszerepben élt. Amikor ketten maradtak Natival, rákényszerült erre. Igazából már az első alkalommal tudtam, hogy ő az, akivel szeretnék közös gyermeket. Mondtam neki, hogy ha fiunk születik, az csak Krisztián lehet, és ez neki nagyon jólesett. Úgyhogy nem is volt kérdés, hogy ha esetleg fiú születik, mi lesz a neve. Szerintem az olyan szép, amikor az édesapádra felnézel, és tudod, hogy az ő nevét viszi tovább a család. Dolgozunk rajta" - árulta el.