Bár Győrfi Dániel tünetmentesen átvészelte a koronavírust, a fizikumán bizony meglátszik, hogy nem az órákon át tartó izzasztó gyakorlás töltötte ki a mindennapjait.

Győrfi Dániel csúcsformában vágott neki a Dancing with the Stars-nak, ám a koronavírus-járvány mindent megváltoztatott. Az influenszernek ki kellett hagynia a két héttel ezelőtti élő show-t, mivel pozitív lett a Covid-tesztje. Bár nem volt semmilyen tünete, otthon kellett maradnia a barátnőjével. Az órákon át tartó megfesztített gyakorlást felváltotta a kanapén történő henyélés és nassolás.

Forrás: TV2

A műsor előtt sikerült lefogynom, később pedig a táncnak köszönhetően tovább javult a fizikumom. A karanténidőszak alatt azonban bevallom, elcsábultam. Egy kis csoki, egy kis kesz, nagyon sokat nassoltam! Így megy ez, ha valaki sokáig önmegtartóztatásban él, hirtelen áteshet a ló túloldalára. Fel is jött rám néhány kiló, így most eléggé medvés mozgással vártam a szombatot. Bíztam benne, hogy ennek ellenére remek lesz a produkcióm" - árulta el a Ripostnak.