Nagy meglepetésekkel zárult a Nicsak, ki vagyok? adása

Nicsak, ki vagyok
Vágólapra másolva!
Második adásához ért a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada, a TV2 show-jában ezúttal is négy jelmezes érkezett a színpadra: a Discgogömb, az Egérke, az Apáca és a Kalóz. Hárman lelepleződtek, egy énekes pedig folytatja a versenyt, ő még a későbbiekben visszatér.
Vágólapra másolva!

Az egyik csapatban ezúttal is Ábel Anita, Király Viktor és Csonka András ötletelt, a másikban Kajdi Csaba, Mádai Vivien és Pápai Joci próbálta meg kitalálni, hogy kiket rejtenek a maskarák. Elsőként a Discogömb érkezett a TV2 műsorának színpadára, ami a csapatok szerint megnehezítette a dolgukat, hisz nem látták az előadó magasságát, alakját - ami sokat segít nekik a tippelésnél. Több név is felmerült, végül abban maradtak, hogy vagy Fásy Ádámot vagy Schobert Norbit rejti a kis, csillogó gömb.

Másodikként az Egérke érkezett, aki az Anasztázia című animációs film betétdalát adta le, és szuperképességként bemutatta a színpadon, hogy milyen jól tud bánni az íjjal. Nála felmerült Wolf Kati, Demcsák Zsuzsa, Axente Vanessa és Cinthya Dictator neve is.

Az Apáca jól összezavarta a csapatokat, abban azonban egyetértettek, hogy egy férfi színészt rejt a különös szerelés: végül Kajdi Csabáék Stohl Andrásra, Ábel Anitáék pedig Feke Pálra voksoltak.

Az este negyedik jelmezese a Kalóz volt, aki egy igazán romantikus, Stevie Wonder dallal érkezett. Az első kör után

a csapatok úgy döntöttek, hogy a Discogömböt, az Egérkét és a Kalózt juttatták tovább, elsőként az Apáca vette le az álarcot - kiderült, hogy Stohl András bújt meg alatta.

A második kört az Egérke kezdte, Ábel Anitáék szerint Demcsák Zsuzsa, a másik csapat szerint Orosz Barbara. A Discogömbről a második dal után Majka ugrott be Mádai Viviennek, és a többiek is új tippeket tettek; és

teljesen lenyűgözte a stúdióban ülőket a Kalóz, akit végül állva tapsoltak meg.

A második dal után is haza kellett küldeni valakit, a csapatkapitányok döntése alapján a Kalóz mutatta meg magát: Pataky Attila volt a jelmezben.

A csapatok nem kaptak pontot, nem találták ki, pedig a neve többször elhangzott. Újabb két dal következett, majd az adás végén újabb leleplezés jött, Király Viktor és Ábel Anita biztos volt abban, hogy Demcsák Zsuzsa van az Egérke jelmeze alatt, kitartottak az eredeti tipp mellett. A másik csapat Mihalik Enikőre voksolt, biztosak voltak a döntésükben.

A második adás végén utolsóként leplezték le az Egérkét, aki Demcsák Zsuzsa volt, a Discogömb pedig majd később, a középdöntőben jön vissza.