Horváth Éva hazazavarta a Viszkist

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
A TV2 realityműsorában Ambrus Attila búcsúzott.
Vágólapra másolva!

12 millió forintnál tart a fődíj, ezt Demcsák Zsuzsa műsorvezető közölte a Farm VIP szereplőivel. Mint kiderült, a folytatásban is lesznek termelési feladatok, de ha ezeket elbukják, egy-egy millióval csökken majd az összeg.

Horváth Éva Instagram

Farmgyűlést is tartottak a szereplők a közös buli után - ami olyan jól sikerült, hogy a Viszkis filmszakadásig ivott, és egy esés után még a csontja is megrepedt. A korábbi ellenfelekből alakult új csapatnak nem volt ideje összeérni, mert logikus volt, hogy a sárgák a pirosakra szavaznak, ők pedig a másik társaságra.

Az egyik grupp Ambrus Attilára szavazott, a másik egyöntetűen Horváth Évára. A Viszkis udvariasan átengedte a „fegyvernem" megválasztását a modellnek (erőt igénylő, ügyességi és logikai játék közül lehetett választani), kettejük csatájából végül a volt szépségkirálynő került ki győztesen.

"Nagyon boldog vagyok, a szíven vadul dobogott. Ma pihenni fogok!" - mondta Horváth Éva, láthatóan megkönnyebbülve, Ambrus viszont igen csalódottan távozott. Kiesése leginkább Novák Zalánra volt hatással, ő úgy érzi, hogy egy barátot veszített el, legalábbis ideiglenesen.