Melissa McCarthy a férjével tér vissza a képernyőre

CinemaCon - Warner Bros presentation Horizontal
US actress Melissa McCarthy and husband actor Ben Falcone attend the CinemaCon Warner Bros. "The Big Picture" exclusive presentation at the Colosseum Caesars Palace on April 2, 2019, in Las Vegas, Nevada. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Melissa McCarthy a férjével, Ben Falcone-nal játszik együtt egy új vígjátéksorozatban, tizenhat epizód már biztosan jön velük.
Vágólapra másolva!

A Netflix egyből tizenhat epizódot rendelt a God's Favorite Idiot című vígjátéksorozatból, amelyben egy ismert színész házaspár, Melissa McCarthy és Ben Falcone játssza a két főszerepet.

A történet szerint a karaktereik együtt dolgoznak egy techcégnél, és miközben a férfi beleszeret a kolléganőjébe, akaratlanul is isten szószólójává válik, az ő üzeneteit tolmácsolja a környezetének.

Ben Falcone és Melissa McCarthy Forrás: AFP/Valerie Macon

McCarthy az egyik legismertebb amerikai komika, a férjével pedig már a Nobodies-ban is játszott együtt pár éve – Falcone-ra azonban a magyar nézők talán jobban emlékeznek a Jóbarátok spin-offjából, a Joey-ból, amelyben a címszereplő szomszédját és barátját, Howardot játszotta.